avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Activitate delta95

Activitate delta95

Buna, in curand trebuie sa nasc, si dupa cele 42 de zile postnatal sotul o sa iasa la concediu de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani. Cu cat timp inainte trebuie sa instiinteze angajatorul de aceasta cerere, el fiind bugetar?
Buna ziua, astazi am primit o instiintare de la asoc de proprietari ca am de platit x lei pt ca virez cheltuielile de intretinere in banca si ei trebuie sa plateasc un comision pt aceasta operatiune. Este legal sa-mi ceara acest comision? Platim si asa destul de mult pt cheltuieli de administrare ....
Buna ziua,

daca parintii sunt divortati, copii sunt crescuti de mama, tatal platind pensie de intretinere...tatal are dreptul la deducerea suplimentara pe impozit dupa copii? Multumesc
Răspuns la discuția Date personale carte funciara
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,

anul trecut am cumparat un apartament de la o firma,care a adjudecat (cumparat) apartamentul la o licitatie. Zilele trecute am primit o incheiere de respingere de la oficiul cadastral, din care rezulta ca fostul-fostul proprietar care a fost executat silit are ceva datorie la o banca si vroiau sa fie trecut in carte funciara datoria respectiva. Oficiul cadastral a respins cererea respectiva,insa a comunicat toate datele mele bancii respective: cum am cumparat, cum am platit, nr. contractului, numele notarului. Intrebarea mea este daca pot sa interzic cumva la oficiul cadastral sa divulge toate datele mele in viitor daca mai sosesc cereri asemanatoare? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Sunt persoana juridica si vreau sa vand un apartament unei persoane fizice. Impozitul catre stat trebuie sa platesc la data vanzarii la notar sau se calculeaza ca venit in contabilitatea firmei si platesc ulterior?
Răspuns la discuția Adjudecatar persoana juridica
Solutia....am angajat o avocata, am facut plangerea la judecatorie, am avut un singur termen si s-a admis intabulatea imobilului.
Răspuns la discuția Adjudecatar persoana juridica
Se pare ca va trebui sa mergla tribunal....:(. O sa revin cu solutia.
Răspuns la discuția calcul pensie
Contesteaza decizia.
Răspuns la discuția Adjudecatar persoana juridica
Sechestrul a fost instituit inainte de ultima licitatie (noi am adjudecat la termenul 8), si a fost instituit de parchetul judetean. Executorul stia de sechestru, numai ca a zis ca banca are prioritate si el poate sa vanda imobilul respectiv.