avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate deny

Activitate deny

Buna ziua ! Adresez o intrebare la care nu gasesc un raspuns clar. Un magistrat militar, intrat in rezerva, in varsta de 50 de ani, pensiunat s-a inscris in barou pentru profesia de avocat, P.F.A., este obligat la plata pensiei in cadrul baroului ?Va multumesc !
Buna ziua ! pentru salariatii care nu sunt in UE, ptr. care s-au intocmit contracte de munca si si s-au inregistrat in revisal , dar nu au inca NIF, cum se declara la ANAF contributiile pentru a putea fi platite caci fara NIF in declaratia 112 nu functioneaza iar declaratia 030 este o declaratie de inregistrare fiscala si nu de plata a contributiilor.Va multumesc !
Răspuns la discuția Taxare inversa constructii
multumesc mult.
Răspuns la discuția Taxare inversa constructii
Multumesc mult la fel stiam si eu dar nu gasesc articolul din codul fiscal care face referire la constructiile noi.multumesc !
Intre doua societati platitoare de tva pentru constructiile noi se aplica taxare inversa?
Discuție somaj tehnic
buna ziua
un salariat cu contract individual de munca cu timp partial , fara deducere de baza, are dreptul la somaj tehnic si daca da la ce suma , la cel de incadrare daca e mai mare sau la minim pe economie daca este sub salariul minim de economie cel de incadrare,
comision itm la ce fond de salarii se calculeaza in caz somaj tehnic?

va multumesc anticipat.
cate ore are voie un salariat sa lucreze duminica?
poate presta mai multe ore decat norma zilnica?