avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! pentru salariatii care nu sunt in UE, ptr. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! pentru salariatii care nu sunt in UE, ptr. care s-au ...

Buna ziua ! pentru salariatii care nu sunt in UE, ptr. care s-au intocmit contracte de munca si si s-au inregistrat in revisal , dar nu au inca NIF, cum se declara la ANAF contributiile pentru a putea fi platite caci fara NIF in declaratia 112 nu functioneaza iar declaratia 030 este o declaratie de inregistrare fiscala si nu de plata a contributiilor.Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Angajat cetatean german ioanatodi ioanatodi Buna ziua , Trebuie sa angajez o persoana cu cetatenie germana care va reprezenta societatea in Germania (are domiciliu in Germania, ii fac CIM cu ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ue si detasare in alta tara ue miruna82 miruna82 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: o societate doreste angajare unui strain, cetatean UE. Conform OUG 102/2005, acesta in termen de 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Angajat de pfa dariakarina dariakarina s-au modificat formularele 020 si 030. dc pfa-ul are un angajat pt care retinea si platea lunar contributiile aferente salariilor, prin modificarea ... (vezi toată discuția)