avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate larafabian

Activitate larafabian

dar, vechimea in munca este afectata daca contractul individual de munca este suspendat de drept?
Fiti dragut si spuneti-mi care ar fi acea solutie, referitor doar la vechime in munca nu si contributii pentru sanatate,etc
In afara de munca multa de acum incolo.....pot recupera vechimea in munca platind vreo contributie retroactiv?
Am si eu o intrebare...pot plati retroactiv, deoarece am vechime putina in campul muncii....care sunt conditiile daca sunt?...multumesc!
Răspuns la discuția Primesc bonurile de masa?
In aceasta situatie in care ma aflu eu, aceea de a nu primi din partea societatii respective, bonurile de masa...va intreb cum ma poate ajuta ITM-ul???
Răspuns la discuția Primesc bonurile de masa?
Inseamna ca-mi castig drepturile in instanta?!....sau macar am sanse mari de reusita?
Răspuns la discuția Primesc bonurile de masa?
freeelis a scris:

Aveti castig de cauza , dar aveti si sanse de pierdere. Asa cum am mai spus, trebuia sa primiti bonurile de masa aferente perioadei lucrate pana la incetarea c.i.m.



Am facut sesizare scrisa la ITM in termen de 30 zile de la incetarea c.i.m....angajatorul spunea ca cine pleaca cu lichidare la zi, desfacerea c.i.m cu acordul partilor nu primeste bonurile de masa!....vreau sa stiu daca poate fi adevarata aceasta afirmare a lor si pe ce se bazeaza cand afirma acest lucru....tocmai de aceea voi face o sesizare scrisa la judecatorie in caz ca ma nemultumeste raspunsul inspectorilor de la ITM....Deci daca se pleaca cu demisie sau cu lichidare la zi , dupa regulamentul unor societati risti sa nu primesti bonurile de masa???...asta vreau eu sa aflu, deoarece societatea respectiva comunica greu cu angajatii!

Ca de obicei domnul "freeelis" va mai primi un like din partea mea!....insa cand nici ITM-ul nu ne poate ajuta, ce putem face?....ca vorba romanului...."nimeni nu te tine cu forta"....ramane sa plecam prin tari straine!....Romania are legi bune insa ele nu sunt aplicate de ambele parti!....cred ca am spus esentialul!
Răspuns la discuția Primesc bonurile de masa?
Nu are legatura intrebarile 1 si 2 intre ele!....deci, am lucrat la s.c. si in ultima luna de munca, societatea nu a mai vrut sa-mi acorde tichetele de masa, fara sa-mi motiveze aceasta procedura, ....intentionez sa-i dau in judecata, am castig de cauza?....
Răspuns la discuția Primesc bonurile de masa?
Primesc bonurile de masa?