avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate mnmgfd

Activitate mnmgfd

Puteti sa imi spuneti va rog care este aceasta lege?

Multumesc!
Răspuns la discuția Reparatie plafon bloc
Garantia oferita a fost de o luna de zile, dupa ce luna respectiva trecuse. Care este " serviciul de specialitate " ?
Răspuns la discuția Reparatie plafon bloc
Ei au efectuat si prima reparatie, iar problemele au inceput sa apara inca de la prima ploaie. Apoi au refuzat sa se mai implice desi li s-au adus la cunostiinta aceste probleme in repetate randuri. Cei de la Primarie spun ca in afara de o simpla amenda nu au ce sa le faca. Cum sa procedam?

In urma reparatiei plafonului de catre asociatia de proprietari, datorita ploilor abundente apa s-a infiltrat la nivelul ultimului etaj. Practic ploua in casa si in holul blocului. Va rog sa imi comunicati cine trebuie sa se ocupe in aceasta situatie de reparatie.
Multumesc!
Copiii nu doresc vanzarea. Pot sa impiedice cumva aceasta vanzare?
Multumesc!
O persoana cu certificat de la neuropsihiatrie, care primeste pensie de insotitor, are dreptul sa semneze in cazul in care doreste sa-si vanda aparamentul sau acest drept revine automat copiilor acelei persoane?

Multumesc!



O persoana cu certificat de la neuropsihiatrie, care primeste pensie de insotitor are dreptul sa semneze in cazul in care doreste sa vanda anumite terenuri mostenite sau acest drept revine automat copiilor acelei persoane?

Multumesc!
Răspuns la discuția Afisare intretinere
In acest caz cum se calculeaza penalizarile?
Răspuns la discuția Afisare intretinere
Inteleg ca perioada de afisare trebuie sa ramana aceeasi. Cum este la dumneavoastra intre 14-18. Nu sa se decaleze ca la noi de la sfarsitul lunii respectiv 30, spre mijlocul lunii adica data de 15. Este corecta aceasta schimbare?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Afisare intretinere
Daca in luna ianuarie data scadenta a fost pe 30 ianuarie 2013, iar acum a fost pe 15 septembie este corect? Practic a scazut cu 15 zile.