Buna seara,
O persoana juridica, actionar majoritar la o alta persoana juridica, doreste sa cesioneze - cu titlu gratuit -actiunile pe care le detine unei alte persoane juridice.
- ce documente se intocmesc?
- fiscal ce obligatii sunt?
- ce acte normative reglementeaza cesiunea cu titlu gratuit?
Multumesc anticipat.
Buna seara,
Fiindca este pentru prima data cand va scriu, nu-mi vine sa cred ca voi primi o consultanta din partea dvs. Dar, ramane de vazut. Vreau sa va intreb: un contabil care a tinut evidenta la o societate, care a fost chemat la DIICOT din motive de ... nu stiu, ca sa scape el de raspundere, a declarat scris ca nu el tine evidenta contabila ci... eu. Am fost chemata la DIICOT si am vrut sa vad declaratia pe care a dat-o si era la procuror. Dupa ce obtin o copie de pe declaratie, fiind declaratie mincinoasa, motiv pentru care sunt purtata pe la DIICOT, vreau sa-l actionez in justitie si sa-i cer daune morale. In fapt contabilitatea o tine sotia lui, ea lucrand la finante nu are voie si pe statul de plata ca si contabil apare el, salariul l-au luat ei, iar eu pe el nici nu-l cunosc. CU TOATE ACESTEA EL A DECLARAT CA EU AM TINUT EVIDENTA SI EL A VIZAT DOAR. NU STIU CE FEL DE VIZA, CA LA DIICOT MI-AU SPUS CA EL ESTE INGINER DE AVIOANE.Va multumesc.Tare asi vrea sa stiu cand primesc un raspuns. Ma grabesc sa-l dau in judecata, ca daca tot zice ca eu am tinut evidenta, asi dori sa ma plateasca din buzunar. Va multumesc din suflet.