Buna seara, am si eu o problema. M-am mutat de curand in chirie si nu am avut absolut nicio problema, pana am deschis televizorul. De fiecare data cand il aprind, vecinul imi bate in pereti si imi spune ca aude tot si ca este exasperat. Si politist fiind, imi ridica tot felul de amenintari ca va chema colegii si ca va suna la 112. Precizez ca nu sunt surda si nu dau televizorul tare - nu am ajuns vreodata macar la jumatate. Am iesit pe casa scarii si nu se aude deloc, cu usile deschise in casa. Si el insista. Imi atrage atentia ca ma aude vorbind noaptea la telefon, o data am strigat la cineva dintr-o alta camera care venise in vizita si vecinul meu a iesit si a venit la mine la usa. Si inca un detaliu important, respect cu sfintenie orele de odihna, pentru ca le cunosc si intre colocatari trebuie sa existe respect. Dar la el se pare ca orele de odihna sunt 24/7. Proprietara pe cand statea aici a fost amendata pentru ca a schimbat cada de la baie si a batut 7 suruburi, in afara orelor de odihna si fara avizul locatarilor - dintre care numai el a fost nemultumit. Ca absolut intotdeauna.
Am citit legea 61/1991, dar acolo nu este niciun prag fonic maxim admis. El este agresiv, dar nu mi se pare normal sa nu pot nici macar sa aud bine televizorul, sa il tin pe minim si sa citesc pe buze pentru ca ma ameninta vecinul cu amenda de la colegii sai! Si simt ca nu am intimitate, din moment ce aude absolut orice si comenteaza mereu. Am avut pe cineva in vizita si a amenintat ca va denunta faptul ca stam doua persoane! Si cand am vorbit cu seful de scara in fata apartamentului meu, a iesit si el repede. Efectiv, nu am intimitate cu omul acesta! Si face uz de functia sa excesiv, pentru a ameninta!
V-as ramane recunoscatoare daca mi-ati spune ce legislatie pot sa mai consult pentru a ma putea apara in fata acestui om... Va multumesc!