avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Activitate stefisis

Activitate stefisis

Răspuns la discuția Corespondenta fost proprietar
As incerca sa discut cu fostul proprietar, dar nu cunosc adresa acestuia si nu stiu unde as putea-o afla...
As dori sa stiu ce ar trebui sa fac cu corespondenta fostului proprietar care, desi s-a mutat de vreo 10 ani, inca mai primeste corespondenta la adresa mea. Multumesc pentru raspunsuri!
Salutare!
As dori sa stiu daca in contractul de munca scrie ca trebuie sa lucrez 8 ore pe zi / 5 zile pe saptamana, dar nu scrie daca pe schimburi sau nu, poate angajatorul sa imi impuna serviciul pe schimburi (doar 2, 3 nu e cazul)? Serviciul pe 2 schimburi nu implica vreo bonificatie in plus fata de cel intr-un schimb? Multumesc pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Taxa auto februrarie 2013
Si totusi.... care ar fi pasii pentru depunerea unui recurs? Se mai platesc ceva taxe? Multumesc!
Răspuns la discuția Taxa auto februrarie 2013
Multumesc pentru raspuns.
Salutare!
Ma numesc Stefan si as avea nevoie de niste pareri avizate in urmatoarea speta: in luna februarie 2013 am achizitionat o masina din Germania pentru care am platit in acceasi luna taxa de poluare. Am actionat Finantele in justitie iar recent am aflat ca mi s-a respins plangerea intrucat taxa s-a aplicat in mod legal si fara discriminare, conform sentintei tribunalului. E foarte ciudata taxa asta care a fost valabila de la 01.01.2013-14.03.2013 si nimeni nu prea discuta despre ea, ci doar despre timbrul de mediu. Ma gandesc sa fac recurs, dar nu stiu daca am vreo sansa si daca are rost... Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Toate cele bune!
Răspuns la discuția Radiere auto de la impozit
Logica e ceva destul de rar in Romania...
Răspuns la discuția Radiere auto de la impozit
Multumesc pentru raspuns Carmen.
Răspuns la discuția Radiere auto de la impozit
La art. 17 din OUG 195/2002 am facut referire. Cei de la primarie se leaga de faptul ca art. respectiv se refera doar la radierea din circulatie, nu si din evidentele fiscale.
Răspuns la discuția Radiere auto de la impozit
Multumesc pentru raspuns, dar m-ar interesa mai multe detalii si ceva articol din vreo lege, nu cred ca ii "doare" undeva pe aia la primarie de OUG 195/2002. Daca nu vor sa imi scoata masina de la impozit, pot sa ii dau in judecata pentru abuz? Se pot lega de faptul ca spatiul pe care vreau sa depozitez masina nu este proprietatea mea, ci a parintilor? Alte primarii am inteles ca nu-s asa de incapatanate in a aplica legea... Multumesc inca o data pentru viitoarele raspunsuri.