avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate NICULIN

Activitate NICULIN

Trist. Dosar din 2021, cu amanari la nesfasit. Daca nici Comisia juridica nu este pentru cetatean, ce sa ne mai dorim?
Din data de 08.01.2025- Instanta se afla in pronuntare. se amana din 15 in 15 zile. Este 23.06.2025, si instanta a amanat iarasi pronuntarea pentru 08.07.2025! Stiu ca intra in vacanta judecatoreasca, cum sa procedez? Dosar civil, ce este pe rol, in prima instanta, din anul 2021
Multumesc frumos!
Da, nu mai pot vedea electronic , documentele. În locul documentelor depuse, se afla un duplicat de la buletinul meu. Am intrebat un avocat și mi sa răspuns ca nu a întâlnit asa ceva. Mulțumesc frumos
Dosar electronic Bună ziua! Într-un proces civil, la dosarul electronic, au fost scoase unele precizări, depuse la dosar de către reclamant. Posibilitate de a ajunge la arhiva este mai greu, fiind distanta mare. Documentele sunt depuse prin mail sau posta. Cum trebuie să procedez, Mulțumesc frumos!
Se lucreaza sambata?
Buna ziua!
Chiar daca nu s-a dat motivarea din luna decembrie 2024,
pe portalul judecatoriei, se vede cum s-a umblat in zi de sambata la dosar.
Suspiciuni ca se "lucreaza' la acest caz exista. Poate fi si aceasta o dovada in instanta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A fost de mare ajutor, sfatul pe care l-am primit. Va multumim!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum am inteles. Trebuie urgent sa mearga la avocat! Multumim frumos!
Din ce spune sotul, a facut precizarile cerute. de aceea vrea sa vada ce este in motivare. Termenul pentru care a fost amanata judecata este 30 aprilie 2025, Este posibil sa nu fi inteles ce a cerut judecatorul si de aceea vrea sa vada motivarea. V-a merge la un avocat , altfel nu se va descurca singur. Va multumim!!!
Procesul este pe numele sotului deschis in 2020. Este un proces deschis pentru un gard facut intre vecini , si vecinul a mutat gardul, dupa decesul parintilor,( in suprafata de teren unde este mostenire a sotului). Desi a fost facuta si expertiza , cu toate datele de la cadastru, unde este clar ca a intrat in terenul mostenit de la parinti, procesul se amana , iar ultima faza a fost aceasta. Imi cer scuze daca nu am fost mai explicita. Va multumim!!!!
Va multumim frumos!