avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Activitate NICULIN

Activitate NICULIN

Se lucreaza sambata?
Buna ziua!
Chiar daca nu s-a dat motivarea din luna decembrie 2024,
pe portalul judecatoriei, se vede cum s-a umblat in zi de sambata la dosar.
Suspiciuni ca se "lucreaza' la acest caz exista. Poate fi si aceasta o dovada in instanta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A fost de mare ajutor, sfatul pe care l-am primit. Va multumim!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum am inteles. Trebuie urgent sa mearga la avocat! Multumim frumos!
Din ce spune sotul, a facut precizarile cerute. de aceea vrea sa vada ce este in motivare. Termenul pentru care a fost amanata judecata este 30 aprilie 2025, Este posibil sa nu fi inteles ce a cerut judecatorul si de aceea vrea sa vada motivarea. V-a merge la un avocat , altfel nu se va descurca singur. Va multumim!!!
Procesul este pe numele sotului deschis in 2020. Este un proces deschis pentru un gard facut intre vecini , si vecinul a mutat gardul, dupa decesul parintilor,( in suprafata de teren unde este mostenire a sotului). Desi a fost facuta si expertiza , cu toate datele de la cadastru, unde este clar ca a intrat in terenul mostenit de la parinti, procesul se amana , iar ultima faza a fost aceasta. Imi cer scuze daca nu am fost mai explicita. Va multumim!!!!
Va multumim frumos!
Dar nu ar fi trebuit sa apara si motivarea din 08.01.2025?
Da, a mers la arhiva, a vazut dosarul. Nu este redactata nici motivarea din 08.01.2025, cand a fost procesul si nici motivarea din 21 februarie, cand a aparut pe portalul judecatoriei ca s-a suspendat procesul. Deci nici la dosaul fizic nu se poate citi nimic( nu este motivarea). Pe dosarul electronic apare -Docummentul nu poate fi accesat- in ambele situatii- Pe portal - În temeiul art 242 Cod Procedura Civila, suspenda judecata prezentei cauzei, pâna la îndeplinire obligatii reclamant, aratate în încheierea de sedinta. Cu drept de recurs pe toata perioada suspendarii. Recursul se depune la Judec. ( a fost depusa o precizare la dosar, dar depinde ce a inteles reclamantul ca a spus judecatorul)
S-a mers personal la arhiva, si nu este redactata!
Buna ziua! Se poate suspenda un proces civil, ( cu drept de apel,) in situatia in care nu a fost redactata motivarea? In timpul sedintei s-a cerut sa aduc precizari, fapt ce l-am facut, dar in termen de 50 zile de la incheierea sedintei, m-am trezit ca nu pot citi motivarea, dar pe portalul instantei, am vazut ca s-a suspendat procesul, ca nu am indeplinit cele cerute de judecator. Nu stiu exact motivul pentru care s-a suspendat( cu drept de apel). Rog cum trebuie procedat in astfel de situatii? Va multumesc!