daca nu deranjez cum trebuie sa formulez cererea catre angajator i ce ineamna scrisoare cu continut declarat ?asa spun la ghiseul postal?si o ultima intrebare ;daca nu primesc raspuns ce fac?
Domnule freeeli ati mentionat ca angajatorul este obligat sa elibereze conf art 8 alin3 lit a i b,acele documente .dar cum pot eu dovedi ca am solicitat scris acest lucru si daca acele acte nu exista de unde sa mi le dea?
domnilor consilieri juridic.domnilor avocati ,si tuturor care raspundeti am facut sesizare catre itm arges si itm bucuresti dar de 3 saptamani nimeni nu a confirmat macar ca a luat in considerare sesizarea.Toti tac precum petele ce pot a mai fac ? #-o
ma repet am semnat un contract darnu am primit niciun exemplar nici eu si nici colegii care lucreaza iar un coleg nici macar nu cunoaste sefii nu a venit nimeni sa-l vada si are 2 luni de cand lucreaza.
AM O INTREBARE ;A TRECUT APROAPE O LUNA DE CAND AM FACUT SESIZARE LA ITM DAR NU S-A DERANJAT NIMENI SA-MI DEA UN RASPUNS NICI MACAR DACA SE VA LUA IN CONSIDERARE SESIZAREA UNDE TREBUI SA MA ADRESEZ/