avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate roxytza13

Activitate roxytza13

Buna ziua,

Am dat un anunt in ziar pentru inchirierea unui apartament. Ziarul are si un site. In momentul in care am dat anuntul am incarcat si niste poze. La cateva zile dupe ce anuntul meu a expirat a aparut pe acelasi site si in acelasi ziar anuntul cu apartamentul meu de vanzare, cu pozele mele (care mai nou aveau si numele agentiei "hoate" scris pe toate pozele), cu numarul si adresa de email si de web a agentiei care mi-a "furat" anunul, in conditiile in care eu am spus clar in anunt ca nu doresc sa colaborez cu agentii. De asemenea, pozele mele apar si la ei pe site cu niste detalii referitoare la apartament care nici macar nu sunt adevarate. Eu sunt foarte hotarata sa ii dau in judecata. In primul rand ca au furat anuntul in sine si in al doilea rand pentru poze. Din punctul meu de vedere am drept de autor asupra lor pentru ca eu le-am facut in casa mea.

Nu cunosc foarte bine legea, dar din punct de vedere moral si etic aceasta agentie m-a furat. Va rog sa imi spuneti daca am intradevar posibilitatea de a castiga in instanta si cam ce legi imi sunt de folos.

Multumesc.