avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate CristianRadulescu

Activitate CristianRadulescu

.... din cate am mai inteles de la "prieteni" as putea sa fac mai intai modificarea si sa astept amenda, chestia asta ma ajuta sau ma trage inapoi pe termen lung? exista firme sau cineva care se ocupa de aceste autorizatii?

multumesc pt timpul acordat
Ziua buna tuturor,

Cateva intrebari de la un proaspat disponibilizat, adica eu, legata de deschiderea unui spatiu comercial intr-o camera din ap in care locuiesc (la parter) iar balconul trebuie si el extins (vecini din stanga si dreapta deja au extins balcoanele). vreau sa deschid un magazin in care sa vand pantofi si sa fac intrare separata, o poteca, din strada prin gradina blocului. eu sunt deja PFA fiindca sunt si agent de asigurari. Acestea fiind spuse intrebari am multe asa ca o sa va adresez doar cateva, deci in ordinea numerelor de pe tricou:

1. ce autorizatii im trebuiesc primele, cele de extinderea balconului si poteca sau cele legate de activitatea ce o sa o desfasor si care sunt acestea;
2. am cautat in arhiva site-ului si am inteles ca ar fi mai bine, daca am sub 35 ani, sa deschid un SRL pt activitate, ce varianta imi recomandati;
3. ce probleme as mai putea intampina.

stiu ca sunt multe intrebari printre randuri si vreau sa va multumesc anticipat pt fiecare raspuns, deci va multumesc!!!

cu stima,
Cristian Radulescu