avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate laur2013

Activitate laur2013

Mi sa anulat cererea introdusa in instanta pe motiv ca nu este intemeiata, si am fost obligat la plata taxei de 50 lei ce reprezinta taxa de timbru. Am facut revizuire la acea cerere intrucut nu mi sa oferit cale de atac iar cei de la Ministerul finantelor mi-au emis titlu executoriu pe cei 50 lei. Am mers la acestia si le-am comunicat ca am facut revizuire la cerere si mi-au spus ca nu ii intereseaza ca eu trebuie sa platesc acea suma chiar daca dosarul este inca pe rol. Exista vreo prevedere legala prin care pana la finalizarea procesului sa nu platesc nimic?
hotararea data de curtea de apel este definitiva insa acestia nu au incadrat-o pe contencios adriministrative ci au lasat-o pe alte cereri, ce as putea face?
am un dosar din 2015, parte fiind Spitalul judetean insa atat judecatoria,tribunalul cat si curtea de apel nu au dorit sa ia in calcul dovezile administrate adica martor,inscrisuri, expertiza si au anulat ca neintemeiata cererea mea dupa 1 an si ceva de termene peste termene.
Buna seara, ma puteti ajuta cu un model de cerere de recurs in interesul legii adresata catre Inalta Curte de Casatie si Justitie? Va multumesc.
Buna dimineata,

Va rog sa imi spuneti ce pot facedaca executorul judecatoresc nu doreste sa imi raspunda la solicitari?
Precizez ca am trimis doua solicitari catre executor, una cu privire la retinere bonuri de masa si cealalta cu privire la actualizarea sumei pana la zi si acesta refuza sa de-a curs solicitarilor inca din luna septembrie.
Răspuns la discuția poprire salariu si bonuri de masa
Am citit acest articol si am observat ca bonurile de masa reprezintă venituri si ca pot fi executate, care ar fi cadrul legal pentru care acestea nu se execută, unde ma pot adresa
Răspuns la discuția poprire salariu si bonuri de masa
am intrat si nu am gasit nimic de bonurile de masa , ati putea sa ma ajutati cu vreun articol?
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o mica problema, am doua popriri pe salariu direct la angajator, insa angajatorul imi opreste si din bonurile de masa, este legal asa ceva?
Discuție succesiune
buna ziua,

In urma decesului tatalui meu , cine este mostenitor de drept,daca nu mai exista alte persoane decat eu si mama mea?
Răspuns la discuția act vanzare cumparare cu clauza
cam cat ar costa acest contract, ce documente trebuie?