Va trebui sa ne adresam unui avocat care sa ne redacteze actiunea si care sa ne reprezinte in instanta sau va trebui sa mergem la litigii de munca ,sa ne ajute cei de acolo?
Tatal meu a lucrat 40 de ani ca strungar la carierele de granit de la Turcoaia,Tulcea. In ciuda faptului ca a beneficiat de grupa a II-a de munca conform hotararii Consiliului de administratie al societatii in perioada 1975-1999,in momentul cand Casa de pensii Tulcea i-a calculat vechimea pt pensionarea anticipata,nu i-a recunoscut absolut nici un an de grupa si deasemenea nici un spor,motivand faptul ca potrivit legii strungarul nu are drept la grupa(in ciuda adeverintelor depuse la dosar)stabilindu-i si o pensie de 400 lei.Ce putem face in aceste conditii?In speranta unuiraspuns care sa ne fie de ajutor,va multumesc.
Am achizitionat in luna mai 2012 o masina adusa din Germania in luna august 2011.In toata aceasta perioada masina a avut in Romania doi proprietari,primul dintre ei a scos si trei randuri de nr. rosii.Cel de-al doilea proprietar care mi-a vandut masina i-a scos carte de identitate in alb si a si inregistrat-o la primarie.Problema este ca acesta din urma nu-mi poate da certificat fiscal din cauza datoriilor pe care le are.Exista vreo posibilitate legala ca eu sa-mi pot inmatricula masina?Va rog sa m-ajutati,daca se poate.Va multumesc anticipat.