avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto

Am achizitionat in luna mai 2012 o masina adusa din Germania in luna august 2011.In toata aceasta perioada masina a avut in Romania doi proprietari,primul dintre ei a scos si trei randuri de nr. rosii.Cel de-al doilea proprietar care mi-a vandut masina i-a scos carte de identitate in alb si a si inregistrat-o la primarie.Problema este ca acesta din urma nu-mi poate da certificat fiscal din cauza datoriilor pe care le are.Exista vreo posibilitate legala ca eu sa-mi pot inmatricula masina?Va rog sa m-ajutati,daca se poate.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:56, 27 August 2012
Era necesar ca toate aspectele sa le analizati si sa le negociati anterior perfectarii documentelor de tranzactionare autoturism
Daca detinatoriul autoturismului datorita debitelor inregistrate la autoritatea fiscala nu a putetu obtine certificat fiscal,cum ati incheiat formalitatile de tranzactionare autoturism?
O varianta este sa avansati dvs c/v debitelor in urmarire,urmand a negocia modalitatea de recuperare de la vanzator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare al3cksutz al3cksutz Am nevoie de un sfat, daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema. In urma cu aproximativ 2 luni am cumparat un autoturism, adus din strainatate, ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal ovi_01 ovi_01 buna seara. am o problema :am achizitionat un automobil de la un cetatean in data de 29 august(masina era cu numere de Germania valabile pana in 4 Sept.)Dupa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare bia1 bia1 buna seara,am achizitionat de curand un autoturism cu nr de anglia, proprietarul din acte fiind roman,la inmatricularea acestuia am nevoie de certificat fiscal? (vezi toată discuția)