avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate TutuTraian

Activitate TutuTraian

Răspuns la discuția Cãlãtorie in America
Buna ziua,
Va multumesc frumos pentru informații.
Răspuns la discuția Cãlãtorie in America
Buna ziua,
Bineinteles, sunt si cetățean maghiar, din moment ce am pasaport. Cetățenii maghiarii, nu au nevoie de viza, deoarece sunt in programul "Viza Waiwer". Drept pentru care nu trebuie sa solicit nicio viza. Eu doar vreau sa știu dacă mai pot merge anul acesta.
Va multumesc pentru înțelegere.
Buna ziua,
Am si eu o întrebare, si anume: Am fost plecat doua luni in America (ca si turist) cu pasaport maghiar. Va rog frumos sa-mi spuneti dacă mai am dreptul sa merg anul acesta in America? si peste cât timp? Cand am ajuns in State, mi-au pus o stampila in pasaport, unde scria ca pot sa stau doua luni. Nu am stat nicio zi peste, am ieșit la termen din tara.
Va multumesc frumos.
Va multumesc frumos pentru informatii. Va doresc weekend placut! Toate cele bune.
Buna ziua,
Va multumesc frumos pentru informatie. Va rog frumos sa-mi spuneti daca, ca si cetatean maghiar si pentru Canada si America se procedeaza la fel? Trebuie sa ma inregistrez, sau pentru aceste doua tari nu este nevoie de inregistrare? Va multumesc pentru ajutor.
Buna ziua,

Avand in vedere ca cetatenii Maghiarii nu mai au nevoie de viza pentru a calatorii in Australia, la inceputul verii, m-am decis sa fac si eu toate demersurile pentru a obtine cetatenia maghiara. Si, cu ajutorul Bunului D-zeu, am primit vestea ca luna viitoare trebuie sa merg sa-mi depun juramantul, pentru a deveni cetatean maghiar. Pe urma as vrea sa merg in vizita la matusa mea din Australia, dar am inteles ca desi nu mai am nevoie de viza, trebuie sa ma inregistrez Online. Va rog frumos sa-mi spuneti unde trebuie sa intru pentru a ma inregistra. Va multumesc frumos pentru amabilitate. Va doresc o zi buna.