avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate corbi

Activitate corbi

Da dar: "Clasificarea ocupatiilor din Romania se aplica in toate domeniile de activitate economica si sociala si este obligatorie pentru toate organele administratiei publice centrale si locale, unitati bugetare, operatori economici, indiferent de forma de proprietate, organizatii patronale, sindicale, profesionale si politice, fundatii, asociatii si alte persoane fizice si juridice care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, la completarea documentelor oficiale ori de cate ori se cere precizarea ocupatiei.".... acest paragraf din lege nu se poate lua in considerare?, si in situatia in care au fost transformate sau infiintate si alte posturi in acest timp nu ma pot folosi de: Cap. IX, Art.51(1) lit.d si Cap. IX, Art. 51(4), lit. b si lit. k, zic eu sa le fortez putin mana.
Merci
Lucrez la intr-o companie de stat de 8 ani, fiind incadrat in functia de tehnoredactor pr.I. Acum 4 ani am absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Internationale din Bucuresti, obtinand diploma de licenta in economie. Am lansat o sumedenie de cereri cerand un post cu studii superioare dar de fiecare data am mentionat ca economist, si tot timpul am primit raspuns negativ (ba nu sunt posturi, ba nu exista in serveciu acest post etc.) Mentionez faptul ca in tot acest timp (4 ani), s-au infiintat nenumarate posturi chiar in servicul in care lucrez, (pe pile binenteles, dar daca nu ai pile poate rezolvi cunva cu legea), Acum ma gandean la o alta cale asa ca va rog daca ma puteti sfatui cum sa procedez sa cer transformarea postului de tehnored. pr.I cu studii medii in post tehnored. pr. I cu studii superioare, daca exista in COR (eu am gasit pe unele site-uri, COR-ul pt. tehnored. pr.I studii superioare este 245121, potrivit ISCO-88-COM si ISCO-88). Mentionez ca in NOMENCLATORUL DE FUNCTII, nu figureaza acest post de tehnored. cu studii superioare dar redau din "HG nr. 1352 din 23 decembrie 2010 a fost aprobata structura Clasificarii ocupatiilor din Romania - nivel grupa de baza, conform Clasificarii internationale standard a ocupatiilor - ISCO 08 iar prin Ordinul nr. 1832 din 6 iulie 2011 a fost aprobata Clasificarea ocupatiilor din Romania - nivel de ocupatie (sase caractere).

Clasificarea ocupatiilor din Romania se aplica in toate domeniile de activitate economica si sociala si este obligatorie pentru toate organele administratiei publice centrale si locale, unitati bugetare, operatori economici, indiferent de forma de proprietate, organizatii patronale, sindicale, profesionale si politice, fundatii, asociatii si alte persoane fizice si juridice care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, la completarea documentelor oficiale ori de cate ori se cere precizarea ocupatiei."
Va rog mult da-ti un sfat!