avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Activitate marcel58

Activitate marcel58

Discuție Divort
As dori sa stiu daca 2 persoane de cetatenii diferite una romana si una straina se casatoresc intr-o tara membra a U.E. si dupa 17 de casnicie se hotarasc sa divorteze cum se face divortul dupa legile carei tari. Mentionez ca in momentul de fata cei in cauza locuiesc in Romania si persoana cu cetatenie straina este pe punctul de a obtine si cetatenia romana la cea straina nu a renuntat si nu va renunta .in cazul partajului acesta dupa care legi se va face ?
Cu multumiri
Răspuns la discuția Pensionare anticipata partial
Multumesc frumos pentru raspuns
As dori sa stiu, daca o persoana aflata in prezent in pensie anticipata partial, atunci cand ajunge la varsta standard de pensie mai este penalizata ca si la pensie anticipat partial.
Cu multumiri.
Sunt femeie nascuta in ianuarie 1960, si am 32 de ani de munca in conditii normale.De anul trcut din noiembrie sunt in somaj.Va rog sa-mi spuneti cand pot sa ma pensionez.
Cu multumiri.
As dori sa stiu cum se considera perioada de lucru de 2 ore pe zi , la calcularea vechimii in munca ( in cazul pensionarii se considera perioada de lucru de 8 ore ? )
Cu multumiri
Sunt barbat nascut in octombrie 1958 , si lucrez din luna august 1977 intr-un combinat chimic Am muncit 35 de ani , din care 13 ani si 6 luni in grupa I de munca. In aceasta perioada am fost in armata 9 luni, si am fost in somaj 12 luni. Va rog frumos , daca puteti sa-mi spuneti cand am dreptul sa ma pensionez.
Cu multumiri