avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Program de lucru 2 ore
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Program de lucru 2 ore

As dori sa stiu cum se considera perioada de lucru de 2 ore pe zi , la calcularea vechimii in munca ( in cazul pensionarii se considera perioada de lucru de 8 ore ? )
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:32, 16 Septembrie 2012
1. Pentru pensionare programul de 2 ore pe zi (sau de 10-12 ore pe zi) are aceeasi interpretare a stagiului de vechime ca si un program normal de 8 ore pe zi.

2. Conteaza insa venitul pentru care s-a platit contributia la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea stagiului realizat in vederea acordarii pensiei melcsy melcsy buna ziua. Va rog sa dati cu parerea..sporul de lucru sistemtaic peste program intra ca plus la vechime, adica de exemplu un individ lucreaza 8 ore normal si ... (vezi toată discuția)
Lamuriri vechime vasile88 vasile88 Am lucrat ca profesor mai multi ani. La un moment dat am avut intrerupere in activitate: 1 luna de zile. Apoi m-am angajat cu jumatate de norma(timp ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)