avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate radiana2012

Activitate radiana2012

Răspuns la discuția FINANTE - COMPENSARE
Am solicitat in scris si am fost sunata de catre o salariata care s- a exprimat asa:
nu va este clar ca trebuie sa mergeti la mediu sa va rezolvati problema ca e nu stiu a cata oara de cand va spun"
replica mea:- nu am primit nimic de la dv, (adica finante) un raspuns oficial prin care sa - mi transmiteti raspunsul la cererea mea, desi au trecut 45 zile ,
la care am primit replica ca o sa-mi raspunda si in scris, dar cand... o vedea bunul dumnezeu...

Am avut si pe persoana fizica si nu a durat 30 zile de la depunerea cererii si am fost chemata la finante si am ridicat banii 7000 lei.
- dar pe societate am cerut compensare... si nimic .. in jur de 20zile de la depunerea cererii au cerut dovada platii, copie dupa OP cu care am achitat taxa si de atunci nici un semn, cand am mers personal la finante salariata nici nu-mi gasea dosarul, si raspunsul verbal ca nu are nici o noutate..
Răspuns la discuția FINANTE - COMPENSARE
am depus cerere de restituire in care am mentionat sa- ni faca compensarea dar au trecut 6 luni in care nu am primit de la finante nici un raspuns oficial iar cand am mers personal si am intrebat salariata care se ocupa de dosarul meu ma trimis la mediu Bucuresti sa-mi dea banii cu hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila , ca ei de la finante nu au disponibil ..
Pot cerere finantelor compensarea datoriilor ( cu data platii taxei de poluare adica 01.05.2011) care le avem de platit catre finante cu taxa de poluare de recuperat avem hotarare judecatoreasca definitiva din 20.02.2012.