avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters264993

Activitate ContSters264993

Răspuns la discuția Calcul salariu
Salariu incadrare 1700 brut, diferenta este data de bonurile de masa
mai 2013 - 1871 lei
iunie 2013 - 1878 lei
iulie 2013 - 1766 lei
august 2013 - 1878 lei
spetembrie 2013 - 1887 lei
octombrie 2013 - 1872 lei
Luna noiembrie 2013 (19-25 concediu de odihna, 5 zile
26-29 concediu medical initial, 4 zile, cod diagnostic 01 (75%)).
Luna decembrie 2013 (2-20 inclusiv concediu medical in continuare , cod 01
23-31 concediu prenatal cod 08 (85%)).

Va multumesc. harytyna@yahoo.com este adresa mea de mail.
Discuție Calcul salariu
Buna ziua. Am o rugaminte: sa-mi calculeze si mie cineva salariu net pe care il aveam de luat in luna noiembrie 2013 (5 zile CO si 4 zile CM 75%) si in luna decembrie 2013 (01-21 CM 75%) si diferenta pana la sfarsitul lunii concediu prenatal 85%; luna ianuarie tot concediu prenatal si la inceputul lunii februarie urmeaza sa nasc. Adresa mea de mail: harytyna@yahoo.com.
Si a doua intrebare: in reg. intern al societatii este stabilit ca la nasterea fiecariu copil mama are dreptul la un salariu mediu pe unitate; directorul pana acum a dat cate un salariu net al angajatei respective, ceea ce nu este deloc corect!!!!!!asa vrea procedeze si cu mine si sa nu mai comentam pentru ca si asa "face pomana" .Va multumesc.
Telenovela continua: dupa ce am revenit la serviciu au gasit "intamplator" toata marfa lipsa, insa nu vor sa faca rectificativa la listele de inventar si dir. economic cere valorificarea; eu am vb cu un avocat si m-a sfatuit sa depun plangere penala si sa cer efectuarea unoi nou inventar si apoi sa se confrunte stocurile si iesirile din conta cu stocurile existente si rezulta diferenta de cantitate care era esxistenta la momentul inventarului. Voi ce parere aveti?
Mi-au trimis un sms la ora 20.00 vezi ca maine sa face inventarul si nimic mai mult. Eu deja eram internata, nu am putut decat sa le spun sa astepte sa vin la serviciu dupa ce o sa ma externez, ceea ce s-a si intamplat. Nu le-a convenit si mi-au spus ca vor face inventarul fara mine pt ca nu au timp de asteptat dupa mine si eu le-am spus ca nu mi se pare corect, dar nu au tinut cont de opinia mea. Oricum nu aveam de gand sa semnez nimic pt ca nu am participat si toata graba asta mi s-a parut suspecta, dar acum dupa ce m-au scos si cu lipsa chiar nu vreau sa semnez nimic.
Nu am facut inventar inaite deoarece eu am intrat in concediu medical si nu aveam cum sa stiu ca o sa-mi fie rau. Eu i-am anuntat ca o sa vin dupa ce ies din spital dar degeaba. Comisia de inventariere a facut inventarul in 2 sapt., exact cat am lipsit eu, lucru care nu mi se pare normal, deoarece acelasi inventar cu mine de fata s-a desfasurat la sfarsitul anului trecut in 2 zile; nu vi se pare anormal ca acum sa se desfasoare atat de greu cu jumatate din marfa? Multumesc.
Intrebare pt.gicu13: cum sa dovedeasca ca bunurile au disparut cand eu eram inca la serviciu? Doar nu eram nebuna sa livrez mai multa marfa decat era scris pe factura si aviz..
In camera respectiva sunt mai multe firme, care nu au autorizatie de functionare si sunt legume congelate, fructe congelate, branza, melanj din ou, curcani, tot ce nu este voie sa fie la gramada, atat materii prime cat si produse finite. Eu am mai avut concediu de odihna cate 2 zile de cate 2 ori si atunci cica s-a facut comisie care a intrat acolo si nu au putut sa fure nimic. Eu am mai solicitat inventar dupa intrarea comisiei dar mi s-a refuzat pe motiv ca sunt oameni de incredere, care au fost prinsi furand.... Eu nu am putut participa in nici un fel la inventar si ma obliga sa tot semnez declaratii iar eu refuz, atata timp cat totul s-a desfasurat in absenta mea, eu fiind internata, cum ma pot obliga? Este ilogic.
Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Sunt insarcinata si am avut 3 sapt de CM dat de medicul specialist, respectiv ginecologul; in lipsa mea s-a format o "comisie" care a facut inventarul si care vezi Doamne au gasit foarte multe lipsuri pe care vor sa mi le impute. Cand m-am prezentat la serviciu mi-au bagat nas tot felul de declaratii pe care eu am refuzat sa le semnez deoarece eu nu am luat parte la inventar, la inventarul facut la sf anului a iesit toata marfa, de atunci si pana sa ma imbolnavesc am fost acolo cand s-au facut livrari si le-am sugerat sa recunoasca ca au furat si sa terminam circul. Nimeni nu recunoste nimic si situatia este foarte incordata. De dat afara nu ma pot da pt ca sunt protejata de lege dar care este calea legala sa termin odata cu acest circ? Va multumesc anticipat.
Buna ziua. In urma cu o luna, respectiv 02.08.2012, mi-am depus cererea de concediu aferenta anului 2012, (concediu care a fost planificat din luna ianuarie 2012 )care a fost inregistrata, datata, dar directorul societatii nu vrea sa mi-o aprobe pe motiv ca nu-i plac ochii mei, adica nu are nici un motiv plauzibil pentru care sa nu-mi dea voie sa-mi efectuez concediu. De fapt m-a si amenintat ca daca plec o sa ma dea afara dupa efectuarea concediului. Vreau un articol, daca exista si sa ma duc sa vb cu el de la egal la egal. Va multumesc.