Data nasterii 06.03.1960,sex feminin,vechime in munca 36 ani si 6 luni,din care 8 ani si 7 luni
in Grupa II de munca(intre 1982 si 1991).Va rog sa-mi spuneti cand ma pot pensiona anticipat fara penalizare.Va multumesc.
mentionez ca locatarii din imobil nu au fost instiintati asupra litigiului dintre firma care a executat lucrarea de izolatie a blocului si As.de Proprietari.Administratorul a anuntat faptul ca suntem in executare silita in urma cu 4 zile si a convocat locatarii la sedinta pt.02.09.2012, in vederea obtinerii semnaturilor acestora pt. a se dizolva Asociatia.Sustine ca in acest mod nu mai avem obligatia de-a plati cei 500 000 lei executantului.Eu le-am atras atentia ca nu ne putem sustrage punerii in executare a unei sentinte definitive si executorii,dar nu vrea sa tina cont de argumentele mele.De altfel nu inteleg cum garantia de buna executie a putut fi folosita pentru alte scopuri .Multumesc mult si astept raspuns
In prezent ,Asociatia de Proprietari din care fac parte este supusa executarii silite pentru suma de 500 000 lei, reprezentand penalitati de intarziere a restituirii garantiei de buna executie .
Mentionez ca As. de Proprietari nu a fost instiintata asupra procesului deschis de firma care a executat izolatia blocului, asupra existentei unei hotarari judecatoresti
si nici de faptul ca garantia de buna executie s-a folosit de catre Conducerea As.
in alte scopuri(s-au montat usi termopane la preturi exagerate), fara acceptul nostru.
Membrii Comitetului au fost instiintati abia in urma cu cateva zile ca s-a pus poprire pe contul Asociatiei.
Mentionez de asemenea ca Presedintele As. a decedat(a facut infarct la primirea sentintei definitive), iar administratorul vrea sa dizolve Asociatia si sa o reanfiinteze, spre a fi absolvit de raspundere.
Am constatat de asemenea, cercetand un dosar al Asociatiei aflat la un membru al comisiei de cenzori nenumarate abuzuri privind gestionarea fondurilor Asociatiei.
Marti,02.10.2012 este sedinta pentru semnarea tabelelor de dizolvare a Asociatiei.
Rog dati-ne o solutie legala de solutionare a problemei