avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate irinamaria32

Activitate irinamaria32

Răspuns la discuția Infiintare tutungerie
Costurile sunt in jur de 500 lei si includ actele la orc, stampila si RUC.
Ca si autorizatii sunt cele de functionare emise de primarie.
Buna seara! Am o mare problema: este vorba de un cim pe perioada determinata pe trei luni, activ pana pe 06. 06.2014 pentru care nu am mai transmis in revisal prelungirea Astazi am descoperit eroarea.
Ce posibilitati am acum, pot face corectie perioaada pana pe 22.09.2014 si sa-l transmit maine sau pot sa corectez perioada in nedeterminata?Persoana a lucrat in tot acest timp, si s-a depus 112 pentru el.
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Legea zilierilor
Multumesc mult! Cei de la ITM solicita documentele din care sa reiese clar obiectul de activitate, .Maine o sa merg cu registrul si statutul asa cum este in prezent, dupa care voi face modificarea acestuia si voi preciza clar activitatile .
Buna ziua! Suntem un ong al producatorilor agricoli. Obictul de activitate si obiectivele asociatiei se refera mai mult la protejarea si sprijinirea producatorilor agricoli, si a comunitatii rurralre, procurarea de masini si utilaje agricole, colaborari cu alte organizatii de acest fel, protejarea si sustinerea intereselor economice , tehnologice si informationale ale crescatorilor de animale.crescatorilor de animale.
Conform noii legi ce va intra in vigoare din iulie 2014 mai putem avea zilieri, tinand cont ca obiectul de activitate nu este foarte clar precizat asa cum prevede noua lege?Este necesara modificarea statutului si actului constitutiv si precizarea clara a obiectului de activitate agricultura si servicii de curatenie si pregatire a terenurilor, creste animale si cultivare furaje?
Mentionez ca anul trecu am avut zilieri si ca in luna aprilie2014 am avut zilieri care s-au ocupat cu pregatirea pasunilor(curatarea lor) si sper sa nu fie nici o problema deoarece pana in iulie este in vigoare legea veche.
Multumesc mult!
taxa de timbru voi lati prin raportare la creanta mea?
mltumesc mult.
Imi puteti spune ceva referitor la ce taxa de timbru trebuie sa platim?
urgent!anulare contract de vanzare cumparare imobil
Buna ziua! sunten o asocia nonprofit - CAR , am incheiat un contract de imprumut cu o persoana fizica care nu a respectat clauzele contractuale, respectiv nu a mai platit rata. am pornit executarea silita . La 3 zile de cand a fost instiintat de executor a vandut apartamentul proprietate personala fiicei.
Am vrea sa actionam in instanta pentru anularea actului dar ma impiedic in articole.
Voi cere nulitatea actului cf art. 1294 c. civ .
Dar pentru actiunea in anulare nu stiu ce art reglementeaza aceasta.
Ce taxa de timbru trebuie sa platim?
Va multumesc anticipat!

Buna ziua! Cand transmit in revisal o incetare a suspendarii ? Mentionez ca suspendarea a fost stabilita pentru perioada 01.01.2014-31.03.2014 dar s-a renuntat la suspendare, persoana incepand lucrul azi. Pot transmite revisal astazi cu incetarea suspendarii cu 03.03.2014 sau transmit azi pentru incetarea suspendarii cu data de 04.03.2014? multumesc anticipat
Este vreo problema daca am intocmit actele aditionale de majorare de saslar cu data de 03.01.2014( act aditional ne. 1/03.01.2014 si majorarea trecuta de la 01.01.2014)
Buna ziua! In data de 24.03. 2014 inceteaza suspendarea contractului de munca.Conform noilor reglementari, tatii sunt obligati sa stea o luna in cic iar mama sa revina la munca.
Am cerere de revenire cu data de 25.02.2014 dra cei de la spas mi-au cerut si decizia de revenire transmisa in revisa.
Nu stiu exactt cum sa procedez, sunt noua in transmitere revisalsi resurse umane.
Este corect daca procedez asfel:
- cerere revenire din data de 17.01.2014 in care specifica ca revine cu data de 25 februarie
- Intocmesc decizie de revenire din data de 20.01.2014 si incetez suspendarea cu data de 24.02.2014in revisal si transmit revisal
-Fac act aditional de majorare de salar