avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent!!! Neinregistrare in Revisal prelungire cim ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent!!! Neinregistrare in Revisal prelungire cim perioada determinata

Buna seara! Am o mare problema: este vorba de un cim pe perioada determinata pe trei luni, activ pana pe 06. 06.2014 pentru care nu am mai transmis in revisal prelungirea Astazi am descoperit eroarea.
Ce posibilitati am acum, pot face corectie perioaada pana pe 22.09.2014 si sa-l transmit maine sau pot sa corectez perioada in nedeterminata?Persoana a lucrat in tot acest timp, si s-a depus 112 pentru el.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 22 Septembrie 2014
O corectie nu se poate raporta inainte de a fi descoperita ;)
Nu aveti cum sa faceti corectie la asa ceva. Se face modificare c.i.m. - fie ii prelungiti durata c.i.m., fie ii modificati durata c.i.m. in nedeterminta.
Inregistrarea in Revisal poate fi facuta timp de 20 de zile chiar daca e vorba de un cim pe perioada determinata?
Inregistrarea in REVISAL se face in termen de 19 zile lucratoare de la data intervenirii modificarii.

Art. 4 din HG 500/2011
......
(2) Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)—g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - cim perioada determinata care expira duminica cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am un cim care expira duminica, si doresc sa-i fac prelungire. Cum se opereaza in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal ady09 ady09 buna ziua. in cazul in care am un angajat pe perioada determinata la care data expirarii contractului a fost 01.03.2012, in cat timp trebuie facute operatiile ... (vezi toată discuția)
Data incetare cim Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Daca data incetare ptr cim determinat este intr-o zi nelucratoare, se inceteaza in ziua respectiva nelucratoare sau in prima zi lucratoare. Si ... (vezi toată discuția)