avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate Horatiu761

Activitate Horatiu761

Buna ziua,
Vorbeam cu un cunoscut diverse lucruri si dintr-o vorba in alta mi-a spus ca in caz de legitima aparare ai nevoie de doi martori care sa-ti confirme varianta, este adevarat?
Va multumesc
@D-nului Adam Grecu la postul de luni 4 martie ora 18.00-doamna respectiva are incheiata cu asociatia o conventie civila; am scris mai sus ca am contactat telefonic ITM si in afara de faptul ca trebuie sa ii faca protectia muncii o persoana atestata nu a avut nimic de obiectat- i-am spus ca doamna are conventie civila.
Oricum, va multumesc tuturor pentru ajutor si va doresc o zi buna.
Se pare ca trebuie protectia muncii si in acest caz-am sunat la Inspectoratul Teritorial al Muncii.
Din cate stiu eu atestatele se elibereaza persoanelor fizice iar pentru ca o firma de administrare sa functioneze in conditiile legii este necesar sa aiba domeniu principal de activitate "administrarea imobilelor pe baza de tarife sau contract".
Buna ziua, administram o asociatie de proprietari care are angajata pe baza de conventie civile o doamna pt. curatenia spatiilor comune ( cu 2 ore/zi). Intrebarea mea este: trebuie sa-i facem protectia muncii (cineva autorizat in acest sens, bineinteles) in acest caz? Mentionez ca doamna respectiva lucreaza si in alta parte avand contract de munca la celalalt angajator (functia nu este aceeasi)
Buna ziua,
Dupa noile reglementari, pentru conventii civile CAS si CASS se retin si de la angajat si de la angajator?
Va multumesc.
Multumesc din nou.
La unul exista posibilitatea, dar celalalt este "unic"-este sub acoperis si se intinde deasupra apartamentelor de la etajul inferior, dar din cauza formei acoperisului nu are aceeasi suprafata ca si apartamentele de mai jos. Din pacate este o situatie pe care nu am mai intalnit-o si nici nu ii gasim rezolvarea-de aceea am cerut ajutor pe acest forum, in speranta ca cineva a intalnit ceva similar.
Oricum, apreciez mult toate incercarile de a ne intinde o mana de ajutor.
Revin-la apartamentele(2) care nu se regasesc in CF-ul colectiv si de ai caror proprietari nu putem da cum putem afla mp si cota parte?
Da, se pare ca e mai in regula asa. Multumesc