avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate Adriaaa

Activitate Adriaaa

Discuție Intampinare
Buna ziua,sunt in proces cu ANAF Navodari pentru restituirea taxei de poluare in: dosar nr.4565/118/2013 si acum am primit o Comunicare in care mi se cere sa depun INTAMPINARE.Imi puteti spune va rog cum sa o fac.
Va multumesc din suflet
Va multumesc,eu as vrea sa ii conving sa o dau in "dacion en pago" si nu stiu daca o sa reusesc...fiind deja in Romania nu as vrea decat sa merg ca sa semnez actele sa le dau cheile,si sa ma achite de datorie.Credeti ca e posibil,si daca nu,la noi exista vreun caz de acest gen?
Multumesc mult
Buna ziua,am o ipoteca luata in Spania pentru o casa pe care am pus-o in vanzare ...dar data fiind situatia,nu s-a vandut.
In scurt timp nu o sa mai pot plati rata la banca.Banca spaniola ar putea sa-mi urmaresca bunurile din Romania pentru a plati datoria? sau care este procedura?
Va multumesc :)
Buna ziua,povestea este urmatoarea:suntem doi frati,mama i-a vandut fratelui mai mare o parte din 500 mp.Acum ca sa-mi vanda si mie trebuie sa facem cadastru dar rezulta ca din noile masuratori sunt 544 mp.As dori sa stiu cum pot obtine cei 44 mp in plus(ne incadram in procentul de 10% care este acea marja de eroare?)De la primarie mi s-a spus ca trebuie sa intocmesc un dosar sa pot obtine(fara vanzare-cumparare acesti metrii care au reiesit in plus) prin Ordinul Prefectului.