avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate p.violeta

Activitate p.violeta

cf art 7 alin 2 din ordonanta 2) Când creditorul învederează că, deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă, nu a izbutit să afle domiciliul sau sediul pârâtului, preşedintele instanţei va dispune citarea acestuia prin publicitate. Afişarea, precum şi publicarea citaţiei în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, sau într-un ziar de largă circulaţie se fac cu 5 zile înainte de data fixată pentru judecată.
- in cazul de fata ni s-a solicitat pt termenul din 02.12.09 sa efectuam citarea prin publicitate.

se respecta termenul daca imi apare anuntul in ziar in data de 25 noiembrie 2009?
si eu sunt in aceeasi situatie, astazi am intrat in posesia deciziei si facturii.in urma unei discutii telefonice mi s-a comunicat ca trebuia ca odata cu finalizarea procedurii, sa fi facut o cerere de suspendare acces in SEAP, intrucat nu mai detinem calitatea de autoritate contractanta ( mentiune ce nu apare in nici un text de lege ref. la achizitiile publice, tot ce am gasit face referire doar la procedura de inregistrare si reinnoirea inregistrarii in SEAP si la suspendarea dreptului operatorului economic de a participa la proceduri de atribuire din SEAP - in cazul in care acesta încalcă normele şi procedurile de utilizare şi securitate ale sistemului electronic de achiziţii publice).
asa ca din moment ce nu sunt norme sa prevada acest fapt, noi ce ar trebui sa facem, sa ghicim? sau tot noi sa solicitam in baza a ce? suspendarea dreptului de utilizare.
m-am gandit ca din moment ce nu am mai folosit SEAP-ul nu sunt obligata la plata acestor taxe.
drept urmare
1. cerere de suspendare, intrucat nu mai detinem calitatea de autoritate contractanta,
2. sa solicitam si anularea deciziei in baza careia s-a emis factura. in caz de respingere ne ramane calea contestatiei
Va multumesc!
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pentru emiterea unei ordonante de plata cf ( OUG 119/2007?
Va multumesc!