avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate cerb

Activitate cerb

Mulțumesc!
Buna ziua
1. Persoanele care sunt proprietari de apartament și locuiesc 5-10 zile in apartament pot fi luați în considerare că număr de persoane la cheltuielile asociației?
2. De la ce vârstă trebuie declarați ca persoane locuibile copii la cheltuielile de asociație
3. In cazul in care nu se declară numărul de persoane locuibile corect in apartament la asociație ce se poate întreprinde?
Am înțeles. Mulțumesc pentru răspunsuri și promptitudine!
Mulțumesc. Părinții mei nu sunt interesați de proprietățile soțului,vor sa fie liniștiți. Mă scuza ți de lipsa mea de înțelegere ,dar cum pot ajunge la partaj părinții mei daca copilul soțului nu are dreptul la apartament și nici nu sunt interesați de așa ceva? Ma refer in cazul in care decedează soțul înainte.
Mulțumesc pentru răspunsuri. Înțeleg că copilul soțului nu are dreptul la apartamentul meu dobândit înainte de căsătorie ,doar soțul. Este corect? Și nici în cazul în care soțul decedează înainte? Mulțumesc!
Buna ziua. Urmează să mă căsătoresc și viitorul meu soț are un copil din căsătoria anterioara și amândoi avem proprietății. In apartamentul meu locuiesc cu părinții. Întrebare : in urma căsătoriei și în caz de decesul meu ,copilul soțului are dreptul la apartamentul meu deținut înainte de căsătorie și dacă da,părinții mei pot fi în pericol de a rămâne fără locuință sau sa fie obligați să despăgubească copilul sau soțul supraviețuitor? Mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția act de vanzare cumparare
Contractul de donatie cu clauza de intretinere,poate fi atacat de frate dupa decesul parintiilor?
Dupa decesul parintiilor se intra in posesia propietatii,sau se considera propietar cel care primeste donatia si in timpul vietii ,a parintilor?
Dupa decesul lor mai sunt pasi de urmat pentru a fi propietar de drept?
Va multumesc anticipat !
Parintii mei sunt propietari a unui apartament in care locuiesc. In actul de propietate suntem inscrisi si noi ,cei doi copii ,ca locatari .Apartamentul a fost preluat cand noi eram copii.Fratele meu s-a castorit si s-a mutat in apartamentul lui ,primind ajutor din partea parintiilor ,ramand doar eu cu parintii.Parintii mei doresc sa-mi vanda apartamentul mie pentru a a avea grija toata viat de ei,fara sa mai instiinteze de intentie pe fratele meu ,pentru a nu creea probleme de intrepretare sau alte discutii. Ce posibilitate au parintii mei pentru a-mi transfera dreptul asupra apartamentului?. Este nevoi la notariat si de acordul fratelui meu? Este si o alta modalitate de transfer propietate fara a participa si fratele meu?
Va multumesc
Discuție Degradare casa
Am mostenit prin contract de vanzare cumparare cu clauza ,o casa cu o camera dar alcatuita din doua camere ,in care camera de la rasarit apartine unui alt proprietar. Partea sa este in degradare atat in structura sa cat si acoperisul sau .Eu m-am ocupat de acoperisul proprietarului si la remediat dar acum nu mai am posibilitatea iar el refuza sa faca reparatii.
Umezeala ,mi-a afectat peretii si s-au degratat precar ,nici unul nu locuim in ea dar pe mine ma interseza partea mea.
Ce as putea sa intreprind ,legal ?
Multumesc !
Discuție Mostenire
Ce trebuie sa intreprind pentru a intra in posesia unor terenuri apartind bunicilor mei (sunt inregistrate la primarie dar fara a fi emise titluri de propietate) in cazul in care copii lor au decedat (respectiv mama mea si sora ei ,care nu a avut copii ) si sunt mostenitor direct dar fara documente ?
Terenurile sunt in folosinta mea de peste 25 de ani .
Va multumesc.