avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate elena_swan

Activitate elena_swan

Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Mai am o nelamurire... "1. Conform modificarilor aduse OUG 111/2010 de Legea 166/09.10.2012, puteti siu dvs. sa beneficiati de stimulentul de insertie daca il solicitati dupa ce implineste copilul 2 ani."
Este o gresala de redactare, sau chiar trebuie sa solicit stimulentul abia dupa ce copilul implineste varsta de 2 ani?
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Va multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua, am nascut in urma cu 1 an si aprox. 1 luna, pe data de 26 septembrie 2011 si am optat pentru concediul de 2 ani. Eu am avut contract pe perioada determinata pana la data de 31 octombrie 2011. In cazul in care voi gasi alt loc de munca inainte de implinirea celor 2 ani, am dreptul la stimulent in perioada ramasa? Multumesc!
Buna ziua, sotul meu a parasit domiciliul in urma cu putin timp, si spune ca decizia lui este definitiva. Noi avem o fetita de 1 an, insa nu avem bunuri comune, deci nu se pune problema de partaj.
As vrea sa stiu daca se poate divorta la primarie, pentru ca inteleg ca sunt costuri reduse, iar singurul meu venit este indemnizatia minima de crestere a copilului de la stat.
Totodata ma intereseaza sa aflu cum se stabileste in general dreptul la vizita, avand in vedere ca fetita are o varsta asa de frageda si daca sotul poate fi obligat sa plateasca o suma fixa/luna in cazul in care nu este angajat (familia lui are posibilitati financiare).
Va multumesc.