avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate eleonard

Activitate eleonard

Răspuns la discuția pierdut buletin
multumesc!
Discuție pierdut buletin
mi-am pierdut buletinul. ce trebuie sa fac? pot sa ma duc la politie sa fac altul sau trebuie sa il declar pierdut sau altceva de felul asta. Sunt multe de facut? a vrea sa stiu tot inainte sa fac un drum la politie pt ca sunt insarcinata si mi-e destul de greu sa fac drumuri. as vrea sa fac cat mai putine.
Răspuns la discuția inregistrarea unui teren in acte
daca obtinem un certificat de posesiune putem sa il inscriem apoi in cartea funciara? Cum luam acest certifiact? de ce este nevoie?
Răspuns la discuția inregistrarea unui teren in acte
cum obtinem un certificat de posesiune?
Răspuns la discuția construirea unei case in livada
dar nu se poate construi nimic direct pe extavilan? cabana, ceva.. imi spusese cineva ca s-ar putea ceva care sa fie declarat hambar, constructie utilitara dar nu stia detalii. Stiti ceva despre asta?
si cat ar trebui ar trebui sa platim impozit? inca nu stim cat vom vinde deci nu putem declara un venit ... Ne e teama ca vom fi nevoiti a platim mai mult decat castigam ..
Răspuns la discuția inregistrarea unui teren in acte
si cu certificatul de posesiune ce facem? ce este? cum se obtine?
Buna ziua!
am inceput demersurile pentru cumpararea unei case cu teren la tara si am intampinat urmatoarea problema: terenul aferent este de 4700m2 dar in titlul de proprietate figureaza doar 3000.
pe actul de vanzare cumparare al proprietarului care ne vinde noua scrie : 3000m2 din actul de proprietate. Apoi scrie " desi in titlul de proprietate suprafata este de 3000m, in urma masuratorilor au ezultat 4700m.
Acum cel care a facut cadastrul nu a putut sa masoare decat ce este in titlul de proprietate si asta va figura in cartea funciara iar cei 1700m2 raman practic ai nimanui desi ar trebui sa ne apartina.
Ce putem sa facem ca sa avem toata suprafata in acte?
Buna ziua! ce trebuie sa facem ca sa fim mesteri populari cu acte in regula? adica de ce avem nevoie ca sa ne putem vinde creatiile fara sa avem probleme?
Buna ziua!
vreau sa construiesc o casa intr-o livada la tara. Este un teren de 1 ha intr-o zona de deal mostenit. As vrea sa pastrez livada si sa fac doar putin loc pentru casa.Terenul este extravilan, la 500m de sat. trebuie transformat in intravilan? se poate face lucrul asta avand in vedere ca nu este chiar langa sat? As putea construi pe extravilan? ce fel de constructii sunt permise intr-o livada? care ar fi solutia cea mai rapida si ieftina dar sa se poata si locui?