avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate paulacarmen

Activitate paulacarmen

Buna ziua, detin un teren extravilan agricol impreuna cu o ruda, vrem sa il vindem impreuna aceluias cumparator dar totusi nu se poate fara dezmembrare noi fiind separati printr-o hotarare judecatoreasca. Am depus actele pentru dezmembrare la o firma de cadastru. Intrebarea mea este, dupa ce sunt gata actele pentru dezmembrare de la firma de cadastru se poate depune terenul spre vanzare la primarie si apoi vandut sau trebuie facuta mai intai dezmembrarea efectiva la notar si apoi depus la primarie si apoi vandut ?
Buna ziua, am si eu o problema legata de o casa, mai exact doresc sa achizitionez o casa la tara, proprietarul, un om in varsta a aflat acum de la firma de cadastru ca jumatate din terenul curtii sale este extravilan si necesita un cadastru separat. Intrebarea mea este, pot cumpara casa cu tot cu teren sau parcela de extravilan intra sub incidenta legii terenurilor agricole si trebuie vanduta separat. Si daca trebuie vanduta separat, eu daca achizitionez casa am drept de preemtiune asupra terenului sau are vecinul? Multumesc!
Ma numesc Mitran Paula Carmen, sunt nascuta pe 8 martie 1953, iar anul acesta m-am pensionat la limita de varsta, avand o vechime de 25 de ani in domeniul administrativ, iar pensia mi s-a stabilit 499 RON. Cum pot sa aflu daca pensia mea a fost calculata corect, ultimul salariu fiind de 1235 RON ?