avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dezmembrare si vanzare teren agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dezmembrare si vanzare teren agricol

Buna ziua, detin un teren extravilan agricol impreuna cu o ruda, vrem sa il vindem impreuna aceluias cumparator dar totusi nu se poate fara dezmembrare noi fiind separati printr-o hotarare judecatoreasca. Am depus actele pentru dezmembrare la o firma de cadastru. Intrebarea mea este, dupa ce sunt gata actele pentru dezmembrare de la firma de cadastru se poate depune terenul spre vanzare la primarie si apoi vandut sau trebuie facuta mai intai dezmembrarea efectiva la notar si apoi depus la primarie si apoi vandut ?

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Ce pasi am de facut pentru impartirea unui teren in coproprietate? ... danutza33 danutza33 Ce pasi am de facut pentru impartirea unui teren in coproprietate? Sunt coproprietar 50% pe un teren agricol iar ruda mea a vandut la notar partea ei din ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cristi_tmm cristi_tmm nu stiu daca am nimerit unde trebuie... am si eu o mare nelamurire.am avut in proprietate, impreuna cu sotul meu, un teren de 475 mp pe care exista 2 ... (vezi toată discuția)