Nu a inaintat avocata noastra actele catre judecatorie,inca nu e pe rol...ne-a zis sa asteptam,asteptam din octombrie..
Buna seara,in octombrie cand am postat aici o intrebare legata de o succesiune am primit un rasp promt si ne-am adresat unui avocat cum am fost sfatuiti,din pacate dupa asteptari de 2 luni si jumatate fara nici un rasp o luam de la capat,scriu din nou pe scurt problema si poate imi dati mai multe detalii.
matusa sotului meu vrea sa deschida succesiunea pt locuinta,un apart cu 2 camere,sotul fiind decedat de 5 ani,nu au avut copii si fara nici un fel de gluma sau minciuna decedatul nu a tinut legatura cu absolut nimeni din familia lui,parintii erau decedati dinainte sa se insoare,unul din frati a murit la scurt timp si a mai ramas unul in viata,dar matusa noastra nu l-a cunoascut si nu s-au vazut niciodata,daca mai traieste are peste 70 de ani dar ar putea fi oriunde,la fel ca si restul rudelor ramase(eventuali nepoti,veri sasmd)am explicat clar problema unui avocat,dupa 2 luni ne cere ,atentiee CNp-ul fratilor,#-o,matusa mea nu le stie nici macar prenumele.....va dati seama in ce situatie se afla,nu isi poate trece locuinta cumparata personal acum 30 si ceva de ani in urma pe numele ei din cauza ca nu putem da peste niste rude de a caropr existenta nu stim nimic,ce e de facut?nu este o procedura standard?se afla ea in speta de a face sapaturi:(:(cum ne-a sfatuit un notar sa cautam rudele??nu era interesul lor sa vina sa isi ceara partea...?de prescris se pare ca nu se prescrie...chiar e o situatie fara iesire?va rog mult sa imi raspundeti
O seara buna tuturor!
Super,incearc-o si pe asta,poate da roade,avem si drepturi in tara asta nu doar obligatii!:D
buna, si eu am fost astazi sa depun actele pt ajutorul de gaz,ai nevoie de adeverinta de la impozite si taxe locale precum ca nu ai datorii restante,nu stiu cum e la primaria voastra dar la noi termenul limita pt achitarea impozitului anual este septembrie,probabil ca fiind deja octombrie si nu ai platit pe anul asta,te considera cu datorii restante,nu stiu ce lege le da dreptul sa faca asta,dar o prietena de a mea a pierdut alocatia pt sprijinul familiei pt ca nu avea platite impozitele la zi,probabil ca se urmeaza niste dispozitii speciale sau chiar legile nebunilor astora de ne conduc tara#-o
sper sa o scoti la capat cu ei,unii ii mai pacaleau in sensul ca le dadeau adeverinta respectiva pe care era specificat ca au datorii neachitate dar la sediul de primire a actelor pt ajutor treceau cu vederea.....mult noroc!
multumesc mult pt raspuns!
Buna ziua,sunt noua pe aici,ma aduce o problema la care inca nu am gasit o solutie,daca poate cineva sa ma ajute ii raman recunoascatoare,deci:matusa noastra vrea sa faca actele de succesiune pt un apart in Deva,sotul ei a decedat in 2008,nu au avut copii,in 30 de ani de casnicie cei 2 nu au tinut legatura cu nici o ruda de-a defunctului,stim ca parintii sunt morti,a mai avut 2 frati din care 1 este decedat,,iar de restul rudelor,nepoti,veri,nu stie nimic,cum poate da de rudele in viata ale defunctului nestiindu-le numele sau adresa?cum se procedeaza?ce e de facut?va multumesc!o seara cat mai placuta!:)