avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate mmirabela21

Activitate mmirabela21

Buna ziua! Imi puteti da cateva indicatii in legatura cu radierea din registrul comertului a unui srl fara activitate cu asociat unic?
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Multumesc.
Răspuns la discuția declaratii false
și în cazul asta eu ce pot face, in condițiile in care răspunsul primit nu are nicio treabă cu realitatea celor intamplate și nici nu răspunde sesizării pe care am făcut o? mulțumesc!
buna ziua. acum câteva luni am făcut o sesizare la spitalul județean în legătură cu comportamentul unor cadre medicale. mai bine de 5 luni nu primit nici un răspuns așa că m am adresat consiliului județean.
După acest demers, managerul spitalului a scris un răspuns la adresa consiliului județean, răspuns care mi a fost trimis și mie acasă.
Problema este că managerul spitalului afirmă că m am întâlnit cu el și cu șeful de secție unde am fost internata și am discutat cu ei problema mea, însă in realitate acest lucru nu s a întâmplat.
Ținând cont de faptul că raspunsul managerul spitalului este adresat unei instituții și în el sunt afirmatii mincinoase, acest lucru se poate încadra la art 326 cod penal????
buna seara! trebui să depun actele de înființare a unui srl la registrul comerțului. cererile și toate formularele sunt completate și semnate de administrator, dar acesta nu este asociat al societății. societatea are alți 2 asociați.
mie, că terță persoană, cine trebuie să îmi de-a procura sa depun actele? administratorul sau unul dintre asociați? mulțumesc!
Răspuns la discuția contract inchiriere
Multumesc!
Bună ziua. într-un contract de inchiriere sub semnătură privata s-a trecut greșit data incheierii contractului. acesta a fost inregistrat la anaf cu data gresită.
Cum se poate indrepta aceasta eroare? se poate face o incheiere de rectificare a unui inscris sub semnatura privată, încheiere care sa fie semnata de parțile contractante?
Mulțumesc!
Cel prevazut in art. 1278 NCC
Care sunt avantajele si dezavantajele pactului de optiune?