avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate Catalin1313

Activitate Catalin1313

Buna ziua,

Am o societate ce are mentionata pe RECOM o mentiune de dizolvare judiciara conform art. 237 din L 31/1990 din 2011 si aprobata de instanta. Societatea este inca in functiune cu sediul expirat.

Intreabarea mea este, in cazul in care societatea este dizolvata, avand in vedere ca are in patrimoniu niste bunuri imobile si are actionariat strain (pers. fizice) ce se va intampla cu bunurile respective?

Va multumesc.
Răspuns la discuția Demisie administrator SRL
Va multumesc turor pentru mesaje!

Am discutat cu cei de la Registru Comertului si mi-au spus urmatoarea procedura:

Se depune demisia la societate prin posta cu confirmare de primire apoi se da declaratie in fata notarului cum ca demisionezi din functia de administrator (trebuie venit la notar cu o copie a actului constitutiv sau a hotararii prin care s-a numit administratorul pentru a dovedi calitatea de administrator) si in ultimul rand se inregistraza demisia si declaratia la Registrul Comertului, care i-a act de renuntarea la functia de administrator al SC [...] SRL, dar acesta ramane administrator in evidentele Registrului Comertului pana la schimbarea lui de catre societate...
Răspuns la discuția Demisie administrator SRL
Va multumesc pentru raspunsuri si am intrebarea daca ma puteti indruma catre un text de lege/act normativ...?

Va multumesc inca o data pentru promptitudine si pentru raspunsuri.

Cum poate un administrator de SRL sa renunte la functie in cazul in care nu mai doreste sa aiba aceasta functie si asociatii refuza sa-l schimbe?

Va multumesc!