avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate deidei89

Activitate deidei89

Răspuns la discuția paternitatea copilului
Va multumesc mult pentru raspunsuri, acum am inceput sa ma documentez si ma ajutati foarte mult.
Martori sunt, multi, insa nu stiu daca vor depune marturie pentru mine impotriva lui, eu am lucrat cu el in firma. este liber, nu a fost niciodata insurat. Cred ca as gasi cateva persoane care sa fie de partea mea.
Pentru a actiona in instanta am nevoie de avocat??? sau care ar fi primul pas pe care ar trebui sa il fac dupa ce nasc? Va reamintesc ca eu stau in Caras-Severin, iar el in Bucuresti. Multumesc anticipat.
Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti. Am ramas insarcinata, tatal stie ca el e tatal, insa a zis clar ca nu vrea sa recunoasca copilul. Eu trebuie sa nasc peste 2-3 saptamani. Parintii mei ma ajuta financiar. Tatal e din Bucuresti, iar eu stau in Caras-Severin. Ma intereseaza sa stiu daca exista vreo metoda ca el sa ii dea bani copilului pana la majorat sa isi asume macar atat. Ma gandeam ca as putea sa il dau in judecata, insa cheltuielile, e posibil sa fie destul de mari si doar dupa ce castig in instanta(posibil sa dureze mult procesul), mi si vor inapoia banii. Si daca el isi trece venitul zero, e administrator la o firma...eu cum imi recuperez banii si sa il fac si pe el sa plateasca? Nu mi se pare corect sa se spele pe maini si mai ales copilul are nevoie de partea financiara. Exista vreun sprijin pentru femeile care vor sa dovedeasca paternitatea copilului atunci cand tatal fuge de responsabilitati? Multumesc