Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate m0rpheus04

Activitate m0rpheus04

Răspuns la discuția Vandalizare autoturism
Am dat in cele din urma de vinovat, dar nu am ajuns la o intelegere. Mi-a spus pe un ton foarte agresiv (de parca eu i-as fi distrus masina) ca locatarii blocului din zona s-au inteles pe locuri si ca locul respectiv era al dansei. Am rugat-o sa imi arate in acest caz un act care sa dovedeasca acest lucru, moment in care mai sa nu-mi sara in cap. Oricat am incercat sa ii explic ca metoda la care a recurs este una inacceptabila, chiar daca as fi incalcat proprietate privata, nu am ajuns la un consens, si mi-a trantit un "noh atunci du-te la politie, ma doare-n c*r, bucura-te ca nu ti le-am rupt pe amandoua". Cam asa s-a incheiat discutia. De dovedit nu am cum sa dovedesc, deci o voi lasa balta. Ma impac cu gandul ca sunt mai bun decat ea...deh, mahalagioaica de Romania.

Va multumesc pentru timpul si sfaturile acordate.

Numai bine.
Răspuns la discuția Vandalizare autoturism
Asta si incerc. De asta am intrebat, in cazul in care am martor, mai am sanse? Cineva care sa imi confirme ca el a fost, sau daca nu macar sa il confrunt sa ii observ reactia. Sunt aproape sigur ca el a fost. Un copil in joaca sau teribilism nu rupea un stergator si-l ridica pe celalalt. Daca respectivul mai are antecedente sau plangeri depuse tot pe acelasi motiv, nu cred ca politia ar ignora.
Buna ziua,

Astazi, avand de efectuat un drum cu trenul in afara localitatii , am fost nevoit sa-mi parchez masina intr-o zona apropiata garii.

Am cautat in mod special un loc de parcare fara plata, nemarcat. In cele din urma am gasit 'intre blocuri' un astfel de loc si am parcat. Nu am blocat cai de acces auto sau pietonale, nici alte autoturisme. La intoarcere, 10 ore mai tarziu, mi-am gasit masina cu un stergator rupt (si disparut/furat) probabil de proprietarul autoturismului care m-a si blocat - sau cel putin a incercat.

Tin sa mentionez ca parcarea era in proportie de 80% goala la momentul intoarcerii. Nu este o parcare cu plata sau privata, este mai mult o zona libera neasfaltata folosita ca parcare. (fara tablite, marcaje, T-uri, etc.)

Tind sa cred ca vinovatul este posesorul masinii ce a incercat sa ma blocheze. (3 alte masini in parcare, 18 locuri libere, el hop top la 2 cm in spatele meu)

Planuiesc sa vizitez zilnic timp de ~1saptamana parcarea respectiva, sa vad daca exact aceeasi masina va parca pe locul respectiv -- cel mai probabil e un caz de locatar care si-a insusit respectivul loc fara sa aiba drept legal asupra lui (si isi face propria dreptate pentru un loc neplatit).

Pot sa depun o plangere la Politie pentru furtul stergatorului? Doresc sa merg sa-l reclam pe vinovat (daca se arata a fi 'locul lui') pentru furt, dar nu stiu in ce masura voi fi luat in seama fara dovezi/martori. Care sunt sansele mele? Dar daca sunt martori? (doresc in prima faza sa discut cu locatarii din zona si sa aflu cine este proprietarul masinii respective pentru a-l putea confrunta si a-i da ocazia de a rezolva problema pe cale amiabila -- dar daca nu...)