am cerut raspuns la intrebarea mea,nu daca mint sau nu procurorii sau alte chestii de genu asta,multumesc celor care miau raspuns..totusi au trecut 2 saptamani de cand am vorbit cu procuroarea si inca nu am primit nici o instiintare...
nu a fost pronuntata solutia doar mi-a spus verbal ca a dat solutia la dosar si ca acum e la scriere,si mai vorbea ceva de ca il da la scadere eu nu stiu ce inseamna termeni astia,si dupa ce primesc instiintarea prin posta o sa mi se suspende permisu inca 3 luni avand in vedere ca eu nu am avut drept de circulatie de 8 luni?
am avut si inca am o problema foarte urata,am imprumutat masina cu numerele expirate unui prieten......de aici va dati seama ...la oprit dosar penal la amandoi,la mine pentru punerea in circulatie a unui autovehicol,au trecut 8 luni de atunci de cand mi sa suspendat permisu fara drept de circulatie,azi am fost la parchet sa cer audienta,ma trimis la o doamna procuror foarte de treaba care mi-a zis ca a dat solutia pentru dosar 600 lei amenda administrativa si SUP dar ca a dat dosarul la scriere si sa astept comunicarea prin posta,acum as vrea sa stiu cat timp poate sa mai dureze ca am deja 8 luni