avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cat dureaza de la finalizarea unui dosar pana la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cat dureaza de la finalizarea unui dosar pana la comunicarea prin posta?

am avut si inca am o problema foarte urata,am imprumutat masina cu numerele expirate unui prieten......de aici va dati seama ...la oprit dosar penal la amandoi,la mine pentru punerea in circulatie a unui autovehicol,au trecut 8 luni de atunci de cand mi sa suspendat permisu fara drept de circulatie,azi am fost la parchet sa cer audienta,ma trimis la o doamna procuror foarte de treaba care mi-a zis ca a dat solutia pentru dosar 600 lei amenda administrativa si SUP dar ca a dat dosarul la scriere si sa astept comunicarea prin posta,acum as vrea sa stiu cat timp poate sa mai dureze ca am deja 8 luni
Cel mai recent răspuns: bogdanre , utilizator 15:38, 19 Noiembrie 2012
In situatia expusa ,daca a fost pronuntata solutia,favorabila dvs ,sunteti in castig
Referitor la termenul de redactare a rezolutiei, nu se poate preciza un timp anume,deoarece fiecare procuror detine mai multe dosare in lucru,exista urgente,cauze complexe si alte situatii independente de vointa si interesul partilor
nu a fost pronuntata solutia doar mi-a spus verbal ca a dat solutia la dosar si ca acum e la scriere,si mai vorbea ceva de ca il da la scadere eu nu stiu ce inseamna termeni astia,si dupa ce primesc instiintarea prin posta o sa mi se suspende permisu inca 3 luni avand in vedere ca eu nu am avut drept de circulatie de 8 luni?
In cateva zile veti primi amenda.
Din pacate, samavolnicia de tip sovietic reminiscenta la comunistii din Romania, ingaduie militianului sa va suspende dreptul de a conduce 8 luni sau mai mult, chiar daca nu sunteti gasit vinovat, respectiv daca dupa 8 luni sau mai mult dosarul este solutionat cu NUP si fara sanctiune administrativa.
Aceasta sub formularea "pana la solutionarea dosarului penal" si indiferent de solutia finala. Daca sunteti sofer profesionist va trebui sa va asigurati relatii bune de obedienta cu militianul pentru a supravietui (sau sa-i cautati mai tarziu un loc in balastiera) :duh:
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2012
ContSters184021, utilizator
Fiind vorba doar de o comunicare nu poate dura mult.
Mai ales daca si procurorul a spus asa.

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor, ma lupt cu militia! alturistul alturistul Poate ca vi s-a intamplat macar odata in viata sa aveti de aface cu militia rutiera, acele personaje cu capul in gips cu care vorba unui forumist: nu te pune ... (vezi toată discuția)
Am rămas fără permis din cauza unui abuz: agentul m-a acuzat că eu am condus deși colegul meu a recunoscut că el a fost la volan și a dus și un martor care să confirme. cum aș putea să-l recuperez? dio2 dio2 Buna ziua! Va scriu pentru a va cere ajutorul intr-o problema destul de delicata in care sunt implicata direct! Intr-o noapte am fost sunata de colegul meu sa ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu permisul suspendat dannyel87 dannyel87 Pe 19 ianuarie am fost oprit de un echipaj de politie deaorece depasisem limita de viteza, le-am dat actele si in momentul in care m-au verificat mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)