avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate flori2009

Activitate flori2009

Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Mulțumiri pentru răspuns, voi merge la judecătorie.
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Chiar nu știe nimeni, care instituție are competenta de a anula un titlu de proprietate?
Bună! Îmi poate spune cineva cum poate fi anulat un titlu de proprietate obținut fraudulos de un renuntator la moștenire? Un document emis de o instituție (primaria) nu ar trebui anulat de cel care l-a emis?
Răspuns la discuția Succesiune
O sa încerc sa aflu, va mulțumesc mult!
Răspuns la discuția Succesiune
Tot ce este pe titlu este exact moștenirea tatăl sau. Din punct de vedere legal, e corect sa beneficiezi de un titlu de proprietate, fiind renuntator?
Răspuns la discuția Succesiune
X a fost renuntator la moștenirea rămasă de la tatăl sau care, a avut 4 copii. Doi dintre ei, printre care și X, au dat declarație la notariat ca renunță la moștenire. Ceilalți doi nu au fost chemați la dezbaterea succesiunii și, după ani de zile, s-a trezit nepotul unuia dintre renuntator și a luat tot pe baza titlului unchiului sau. Titlul este pe numele unchiului X dar nu știe nimeni cum a fost obținut în condițiile în care el era renuntator.
Discuție Succesiune
O situație în care nu se mai poate interveni însă, as vrea sa știu dacă s-a procedat legal. Persoana X, în prezent decedata, a deținut un titlu de proprietar deși a fost renuntator la moștenire. Nu am înțeles cum a primit acel titlu, probabil printr-o înțelegere cu primarul de atunci. X a decedat iar nepotul sau, stabilit în America, a deschis succesiunea și a reușit, pe baza acelui titlu, sa ia tot ce a deținut unchiul sau decedat. A fost legala aceasta acțiune?
Răspuns la discuția Contract de intretiner ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumiri, asa am sa fac. Zi cu spor sa aveți!
Răspuns la discuția Contract de intretiner ...
Mii de mulțumiri pentru răspuns.
Răspuns la discuția Contract de intretiner ...
Mulțumiri! V-aș fi recunoscătoare dacă mi-ați spune care este gradul moștenitorilor care ar putea ataca, având în vedere faptul ca persoana care urmează a fi întreținută are o singura fiica și o singura nepoata de fiica. Va multumesc