avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Activitate adrieanrotaru

Activitate adrieanrotaru

Sotul a decedat,eu am ramas cu 2copii majori.Cind mam casatorit,sotul avea un apartament cumparat de el.As vrea sa stiu daca eu am dreptul la locuinta ?Am25 de ani de casatorie. Adym
Răspuns la discuția acte vanzare
VA MULTUMESC
MULTUMESC MULT PT. RASPUNS.
BUNA SERA.CARE SUNT URMARILE FAPTULUI CA TAXA DE SUCCESIUNE NU SA FACUT DE LA DECESUL SOTULUI?SUNT 4 ANI. Adym.
Discuție PASI URMATORI
BUNA SEARA. CARE SUNT PASI SI CE MAI PLATESC SI CIT DUPA CE PRIMESC ACTELE DE LA TRIBUNAL?MENTIONEZ CA AM CISTIGAT PROCESUL PT.TAXA AUTO.LA RAR AM FACUT CE TREBUIA,AUTOTURISMUL ESTE EURO2 CDI PINA 2000 CAPACITATEA AN FABRICATIE 1999 5 LOCURI. Adym.
VENITURILE LA UN CLUB SPORTIV CU CIF CU HOTARIRE JUDECATOREASCA (NON PROFIT),POT FI :DIN ;SPONSORIZARI,DONATI,ORGANIZARI DE COMPETITI SPORTIVE,DIVERSE LUCRARI PRESTATE DE SPORTIVI DE PARINTI SPORTIVILOR? Adym.
.
Cred ca nu este corect din punct de vedere legislativ,ca un politician sa indemne populatia sa nu se prezinte la vot?Consider ca ar trebui trimis in judecata! Adym.
La opel astra G 2000 tdi 16 valve.Cum pot cere sami treca intalon alta gama de cauciucuri? Acum am 195 ori60 pe 15 si 205 ori 50 pe 16.As vrea 195 ori 65pe 15 si 205 ori 60 pe 16. Adym
elevi scoli de soferi,ar trebui mai intii sa termine partea teoretica,si numai daca ia examenul(sala),sa faca conducerea prin oras.Astfel nu ar mai incurca circulatia,si am fi si noi in rind cu tarile din UE.
Discuție acte vanzare
pentru a vinde un teren arabil,ce acte imi trebuie?