Am fost obligat la plata taxei de timbru in apel ,desi reclamantii nu au achitat taxa la fond.
Am introdus cerere de reexaminare care a fost respinsa.
Este vorba de constatare nulitate vanzare apartamente in cadrul Legii10/2001
Am declarat apel impotriva unei sentinte prin care s-a constatat nulitatea contractului cumparat de mine in 1973 pentru ca mostenitorii au revendicat imobilul.Actiunea acestora a fost scutita de taxa de timbru, in schimb ,instanata de apel ma obliga sa-mi evaluez apartamentul si sa platesc la valoare!Nu sunt si eu scutit de taxa de timbru? Mentionez ca ne judecam de 15 ani iar reclamantii si-au valorificat prin legea 10/2001 drepturile prin acordarea de despagubiri inca din anul2004.
Mai mult ,au avut si o actiune in revendicare pe dreptul comun care le-a fost respinsa, ulterior (in 2004 introdacand actiune in baza Legii10/2001)au cerut constatarea nulitatii contractelor. Am invocat prescriptia in baza legii speciale dar fara nici un rezultat.
Ce pot sa fac!?
Multumesc anticipat pentru sfaturi!
:((
Mai mult de atat exista martori care au vazut cand au fost luate bunurile ,precum si inregistrari video de la coltul strazii ,apartinand politiei!
Deci ce pot sa fac?
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Am cumparat la licitatie de la o banca un imobil.
In actele de evaluare prin care s-a acordat creditul erau mentionate si fotografiate la dosarul bacii ,printre altele si o centala pe lemne si calorifere.
In momentul in care am intrat in posesia cheilor am constata impreuna cu doi martori ca acestea lipseau.
Fac mentiunea ca la cererea mea de a vedea inaintea licitatiei imobilul, banca mi-a spus ca acesta este modul in sensul ca pana si la autovehicolele scoase la licitatie nu se mai iau cheile.
Intrebarea mea este daca pot sa ma indrept impotriva bancii printr-o actiune in dezdaunare(revendicare)?
Multumesc