avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate dragavei

Activitate dragavei

este vorba de un Leroy Merlin,unde sunt instalate cam 30 de camere ,pe putin,pe o suprafata de aprox 1000 mp
Intocmai despre respectarea legislatiei in domeniu era vorba! Inregistrarile video din interiorul unui magazin pot fi folosite ca probe in cazul unui furt care a avut loc in urma cu 3-4 luni dar care nu a fost descoperit la momentul respectiv,ci de-abia dupa efectuarea inventarului,la sfarsit de an,ocazie cu care au fost analizate toate inregistrarile video din timpul anului dar care trebuiau distruse dupa trecerea a 30 zile?
Corect legal dar aceste probe sunt valabile avand o vechime mai mare de 30 de zile,timpul dupa care ar trebui distruse,conform GDPR?
Pentru sesizarea unui caz de furt din magazin cu repetitie ,pe parcursul unei perioade de 180 zile.se poate administra ca singura proba inregistrarea video de pe camerele de supraveghere ale magazinului.Daca da,acestea nu ar fi trebuit distruse dupa 30 zile ?
Discuție Plantatie nuci
Am un teren pe care as dori sa infiintez o plantatie de nuci,atat pentru comercializarea fructelor cat si pentru exploatare forestiera.
As putea accesa fonduri europene pentru achizitionarea materialului saditor si cheltuielile adiacente infiintarii plantatiei (inchiriere utilaje curatare/amenajare teren,sapatul gropilor,instalatie irigare s.a.m.d)?
Răspuns la discuția Casa de batrani
Discuție Tabara de copii
As vrea sa infiintez o tabara de copii, cu scop educativ,in mediul rural.Care sunt conditiile si ce finantari ar fi disponibile?
Discuție Casa de batrani
Care ar fi conditiile infiintari unei case de batrani in mediul rural? Ce autorizatii sunt necesare? Ce finantari ar fi disponibile pentru acest domeniu?
Care este procedura de infiintare si functionare a unei case de ingrijire batrani? Ce cod CAEN are activitatea respectiva,ce forma de organizare si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a functiona? Autorizatii de la forurile competente,de asemenea.
Multumesc.Cu avizele mai trebuie sa ma lamuresc putin,dar va voi tine la curent.