avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Casa de batrani
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Casa de batrani

Care ar fi conditiile infiintari unei case de batrani in mediul rural? Ce autorizatii sunt necesare? Ce finantari ar fi disponibile pentru acest domeniu?
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2016
dragavei, utilizator
Cel mai recent răspuns: dragavei , utilizator 22:03, 29 Ianuarie 2016
Gasiti toate detaliile pe
[ link extern ] /
Pentru autorizatii privind un asezamant pentru ingrijirea batranilor, acesta trebuie clasificat conform legii Legea nr. 17/2000, lege privind asistenta sociala a persoanelor varstnice, republicata. Depinde de servicile pe care va ganditi sa le oferiti. Casa de batrani este generic denumita. Importante sunt serviciile oferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrijire la domiciliu anitaovidiu anitaovidiu Buna ziua. daca doresc sa infiintez o societate pentru ingrijire batrani la domiciliu trebuie sa am studii medicale? sau este suficient sa am persoane cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil de batrani armonia armonia Ce pasi trebuie sa urmez pentru a infiinta un azil de batrani privat? (vezi toată discuția)
Infiintare casa de batrani profumo profumo Buna ziua, vreau sa deschid o casa de ingrijire a persoanelor in varsta (casa de batrani). Ma poate ajuta cineva referitor la acest subiect ? Legislatie, ... (vezi toată discuția)