avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate ilmir

Activitate ilmir

Buna ziua!
in august anul acesta am avut o factura scadenta la o societate comerciala. pe factura nu am metionat in caz de neplata penalitaiile sunt de .... dupa ce au trecut o saptamana de la scadenta ne-au virat in cont jumatate din suma .dupa care au in decursul a 2 saptamani ne-au trimis cate 1000 lei ca in urmatoarea saptamana sa inceapa cu sume de 500 lei pana la terminarea intregi facturi de plata . din momentul scadentei si pana au achitat toata factura a trecut aproximativ 3 luni de zile. poate sa-mi spuna cineva care este modalitatea de calcul al penalitatiilor si care este procedura incasarea acestor bani?
Si inca o chestie. Pe situl ONRC la explicati pt actul modificator apare urmatoarea mentiune:

2. Actul modificator poate fi autentificat de notarul public, poate fi atestat de avocat în condiţiile Legii nr. 51/1995, modificată,
poate conţine darea de dată certă a notarului public sau a serviciului de asistenţă din cadrul ORC, poate fi încheiat sub
semnătură privată;
forma autentică a actului modificator este obligatorie în cazul SNC sau SCS.[


Adica il pot face eu acasa????
Mii de multumiri .
1 Pot face ambele in acelasi timp ca sa nu public 2 hotariri in monitorul oficial si sa nu fac 2 modificari succesive de statut?
Buna seara
Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci pe net fiecare e cu opinia lui iar la registru comertului sibiu singurul raspuns a fost ca tanti de acolo mia dat o carte de vizita de la o firma privata ce se ocupa cu asa ceva, asa ca aici fiind un forum de juristi sper sa pot obtine un raspuns profesionist si detaliat.
Mii de multumiri pt raspunsuri