Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
lila72 a scris:
Îmi poate spune şi mie cineva care sunt articolele modificate din Codul de procedură penală?
Pentru SNG vom învăţa după modificările acestea?
sunt cateva art. modificate prin legea 2/2013 si da trebuie sa invatam dupa modificari, nu stiu sa ti le enumar exact, dar le poti gasi pe net
[ link extern ] /
Buna dimineata. Astazi am verificat in Eurolex si am retransmis Legea actualizata. Durata cursurilor este de 6 luni . Nu s-a schimbat nimic. Ieri cand am cautat Legea 567, din pacate, programul nu avea optiunea ( la zi) . Am salvat si Legea 304/2004 tot cu optiunea ( actualizat la data de 21.06.2013) .
Un wk minunat va dores si scuze pentru situatie.
Exact!Ma speriasem.
Art. 21 - (1) Formarea iniţială se desfăşoară diferit pentru grefierii cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare de altă specialitate şi grefierii cu studii medii.
(2) Pentru grefierii cu studii superioare juridice, durata cursurilor este de 6 luni şi constă în pregătirea teoretică şi stagiu practic.
(3) Pentru grefierii cu studii superioare de altă specialitate sau studii medii, durata cursurilor este de un an şi include pregătire teoretică şi stagiu practic.
nNu s-a schimbat absolut nimic in privinta duratei cursurilor !n
lila72 a scris:
S-a schimbat perioada cursurilor la SNG de la 6 luni la un an...... am citi în Legea 567...
:O Lila, trece aici paragraful te rog:(