avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate bamboocha

Activitate bamboocha

Răspuns la discuția Recuperare drepturi salariale
freeelis a scris:

Daca cititi textul de lege mentionat de mine, veti observa ca este aplicabil tuturor institutiilor publice.


Va dau dreptate sunt 2 parti distincte in aceeasi oug
Răspuns la discuția Recuperare drepturi salariale
freeelis a scris:

Este aplicabila oricarei institutii publice.


Nu as dori sa va suparati dar din cate inteleg eu OUG 92/2012 face referitna la domeniul invatamantului si cercetarii,cum poate sa aiba aplicabilitate si in alte domenii?mie unul mi se pare absurd,,,,,,,cum sunt multe alte legi si oug si hg absurde.Cu tot respectul va multumesc!!
Răspuns la discuția Recuperare drepturi salariale
SI eu ca muritor de rand care nu cunoaste chiar asa de bine legile sa inteleg ca este aplicabila doar in invatamant sau la toate hotararile judecatoresti indiferent de domeniu(ORICE INSTITUTIE PUBLICA)???????va multumesc anticipat!!!


Sotia mea este angajata la o UAT si din eroarea unui angajat nu a fost incadrata la dreptul salarial cuvenit,a urmat un proces,a castigat dreptul cuveni prin lege dar si drepturi restante;am urmat toti pasii ,adica am depus hotararea judecatoreasca dupa ce a devenit definitiva,in luna iunie 2013 si de abia in ian 2014 i sa acordat salariul cuvenit.dar drepturile restante nu.......acum ce as dori eu sa stiu daca exista vreo lege prin care sa se esaloneze plata drepturilor restante pe 5 ani?Am inteles ca a existat ceva ptr cei din invatamant Va multumesc anticipat!!!!!!
Se poate desface contractul de munca al unui angajat la o UAT pe motive aberante(sa zicem apartenenta la alt partid politic)atata timp cat exista un litigiu pe rol privind acordarea salariului? Va multumesc anticipat!!
Si daca refuza.......executorul judecatoresc este urmatorul pas?
Sotia mea a fost in litigiu de munca cu UAT unde este angajata,nu i sa platit salariul cuvenit,a deschis actiune judecatoreasca ,a castigat si obtiunut o hotatare judecatoreasca ,a devenit definitiva si irevocabila,a depus-o cu o notificare de plata,au trecut cele 15 zile si dupa aproape o luna de la depunere cand a intrebat i s-a raspuns ca trebuie sa aduca o foaie de calcul a drepturilor restante de la un expert contabil.Este sau nu nevoie de foaie de calcul de la un expert contabil?
Mentionez ca hotararea suna cam asa la final,,Obliga pârâta sa calculeze salariul reclamantei începând cu data..................''