avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Activitate NicuGeorgiana

Activitate NicuGeorgiana

Răspuns la discuția Recuperare taxe de judecata
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua! As vrea sa stiu daca mai exista posibilitatea recuperarii taxelor de judecata dupa ce a fost pronuntata sentinta definitiva. Mentionez faptul ca reclamantul nu este asigurat si nici nu are venituri.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Suma nu este foarte mare, e vorba de 20000 lei, doar ca având aceasta asigurare și plătind în fiecare luna era dreptul nostru sa beneficiem de ea. Intr-adevăr am răspuns refuzului lor cu o notificare, ne-am. legat de același aspect, precum ca decesul nu a avut loc într-o alta tara cu risc crescut de pandemie, și totodată de faptul ca Ministerul sănătății nu a emis nici un act normativ prin care se declare pandemie, ci doar au emise stări de urgenta, însă s-au legat de același aspect, ca OMS a declarat stare de pandemie mondiala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie, tatal meu a decedat in urma virsului Covid 19, el avand la Banca Unicredit Tiriac un credit de nevoie personale cu asigurare de viata. acoperind decesul din orice cauza.

Am deschis dosarul de daune deces si am primit raspuns negativ intrucat in asigurarea de viata la excluderi litera k exista mentiunea:
„Asiguratorul este exonerat de plata Indemnizatiei de Asigurare daca
Evenimentul Asigurat s-a produs ca urmare a:
lit. k) bolilor infectioase/ parazitozelor endemic/ epidemiilor/
pandemiilor contactate pe perioada in care Asiguratul s-a aflat pe
teritoriul unei tari recunoscute oficial drept zona cu potential mare de
contaminare.”. Avand in vedere faptul ca la momentul producerii evenimentului Romania era recunoscuta oficial drept zona cu potential mare de contaminare, nu putem solutiona favorabil solicitarea dvs."

Am dori sa actionam in instanta, totodata care ar fi interpretarea literei k, am avea vreo sansa sa castigam procesul cu banca?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Inspector SSM
Acum am inteles, va multumesc frumos pentru raspuns... O zi buna!
Răspuns la discuția Inspector SSM
As mai avea o singura intrebare, ati spus mai sus ca pot fi desemnata pentru a face instruirea la firma, dar in cazul unui accident de munca eu ma pot ocupa de dosar?...sau e nevoie de serviciu extern?
Răspuns la discuția Inspector SSM
Multumesc frumos pt raspuns. O zi buna!!!
Discuție Inspector SSM
Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot profesa meseria de Inspector SSM intr-o unitate cu 40 angajati avand cursul de 90 ore si studii unviersitare economice.
Este neaparat nevoie de liceu cu filiera tehnica sau studii unviersitare de inginerie??
Este de ajuns doar cursul pe care l-am absolvit de Inspector SSM?