avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters277472

Activitate ContSters277472

Mi-a fost respinsa cererea ca fiind nefondata de catre judecatorie prin care am contestat rezolutiile procurorului de neincepere a urmaririi penale .Va rog sa-mi spuneti daca mai exista o alta cale de atac.Mentionez ca invinuitii mi-au creat prejudicii materiale prni distrugerea unor bunuri.fara emiterea unui act administrativ .Acest act administrativ a aparut in timpul cercetarii penale in speta (dispozitia primarului si hotarire de consiliul local) procurorul multuminduse sa spuna ca a actionat legal desi nu comunicase aceste acte,ier in fata judecatorului am vorbit degeaba nu a luat in calcul ce am spus eu .Mai mult am demonstrat ca si motivele pentru care mi-a fost demolata constructia sunt inventate ,nu pot fi puse in practica netc..Unde sa ma mai adresez sa se faca dreptate si sa plateasca cine este vinovat. Multumesc
Ce se poate face impotriva unui act administrativ individual care a porodus efecte fara a fi comunicat? Am aflat de existenta lui dupa un an jumatate. Se poate solicita anularea lui in Contecios?
Medicul specialist care se ocupa de mine nu mi-a prescris nici o modificare la autoturism intrucit a constata ca pot conduce normal fara a face modificari la autotrism. Din pozitia sezut pe scaun am reflexele bune la mine este o problema cu mersul pe jos pe distante mai mari de 2-300 metrii, dupa parcurgerea acestei distante este necesar sa ma odihnesc pe o banca datorita incovoierii coloanei (pozitia corpului permanenta fiind aceeia a unui schior). Situatie in care de multe ori nu ai unde sa te asezi ,deasemenea esti supus privirilor de multe ori jignitoare ale trecatorilor care fac de multe ori glume pe seama ta .In cazul meu inmatricularea este o necesitate si nici decum o sursa de profit adica sa inmatriculez pentru o alta persoana. iar masina fiind una mai veche de 13-14 ani nu o limuzina. Nu stiu de unde sa incep sa fac demersurile necesareadica unde sa solicit.
Mutumesc tare mult pentru raspunsul dat
Sunt persoana cu handicap accentuat valabilitate -permanent, cod boala 1 pentru spondilita anchilozanta . Aceasta afectiune i-mi afecteaza mersul pe jos pe distante mai lungi de 200m. Siitatie care i-mi ingreuneaza mult deplasarea mea la medic, farmacie, atc. . Mentionez ca singurul venit pe care il am sunt cei 230 de lei primiti de la handicap.Boala pe care o am mi-a afectat coloana merg aplecat si soldurile.Aceasta afectiune nu imi impune modificari suplimentare la autoturism. Sunt posesor de permis de conducere de 20 de ani. Timru de mediu pentru autoturismul pe care vreau sa-l inmatriculez costa 650 de euro este foatre greu sa-i string in conditile mele.
-Va rog sa-mi spuneti daca am sanse sa inmatriculez o masina fara a plati timbru de mediu.
-Ce documente i-mi trebuiesc pentru inmatriculare.
Mutumesc anticipat pentru raspuns.
Pentru a deschide actiune in Instanta impotriva rezolutiei de NUP a procurorului este necesara medierea? Daca da pe cine chemi la mediere?
Mentionez ca sunt propritarul autoturismului si deasemeni detin permis de conduceresi mai mentionez ca nu am nici o interdictie medicala de a nu conduce autoturisme pe drumurile publice. Multumesc pentru raspuns
Sunt bolnav de spondilita anchilozanta incadrat in grad de handicap accentuat permanent, nerevizuibil ,va rog sa-mi precizati daca conform legii 448/2006 pot beneficia de rovigneta gratuita. Mentionez ca eu nu am nevoie sa aduc modificari la autoturismul pe care il detin pentru a putea conduce in siguranta pe drumurile publice. Mii de multumiri anticipat.