avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate ciprianos82

Activitate ciprianos82

Buna ziua, as avea si eu o nelamurire in legatura cu executarea silita. In urma cu vreo 4-5 ani sora mea a scos un credit de la BRD, a platit o parte din credit , dar apoi nu a mai platit nimic. A primit ieri de la o firma de recuperare credite o instintare de executare silita. Intrebarea mea este - pe mine ca si frate sau pe parinti ne poate afecta cu ceva ? Locuiesc impreuna cu parinti si sora in acelasi apartament. As vrea sa stiu daca executorul ar putea sa imi ia din lucrurile cumparate de mine personal sau ar putea sa imi ceara mie ca frate sau parintilor sa platim creditul. Va multumesc.
Răspuns la discuția accident munca
Va multumesc pentru raspuns.
Discuție accident munca
Buna ziua, in anul 2005 am fost victima unui accident de munca in urma caruia am ramas paralizat de la brau in jos. In anul 2006 am inceput procesul cu firma respectiva, iar de atunci ma tot judec cu ei . Firma incearca sa ma scoata pe mine singurul vinovat, dar din declaratia martorilor de la fata locului, reiese ca nu sunt vinovat, iar I.T.M -ul ia gasit pe ei ca fiind vinovati pt ca nu au asigurat locul de munca. As dori sa stiu daca as mai avea sanse sa obtin ceva despaguri in procesul civil, avand in vedere faptul ca au trecut atatia ani. Va multumesc .